Cycletours voegt Duitsland en Tsjechië toe aan fietsbus-bestemmingen

Goed nieuws voor vakantiefietsers die graag gebruik maken van een bus-pendeldienst!

Vanaf 2020 zal CycleTours naast de bestaande fietsbus-bestemmingen ook een fietsbus met bestemming Duitsland en Tsjechië aan hun aanbod toevoegen. Uitstap-plaatsen zijn Dresden en in Duitsland en Praag in Tsjechië. Uiteraard kunt u hier ook opstappen of kiezen voor een retour-rit.

U vindt deze en de overige bestemmingen, plus actuele vertrek-data op de website van Cycletours. De fietsbussen rijden globaal van april tot en met september.

Fietsbus naar Praag

De fietsbus naar Praag is met name een praktische terugreis-mogelijkheid voor fietsers die de populaire route ‘Fietsen naar Praag’ van Wouter Bazen en Wim Kooij willen doen. Uiteraard zijn er ook diverse andere fietsroutes in Tsjechië te vinden. 

De nieuwe bestemming in Duitsland is dus Dresden geworden. Van hieruit kan bijvoorbeeld de Elbe Radweg gefietst worden. De Elbe Radweg was lange tijde de meest populaire fietsroute van Duitsland

Tot vorig seizoen lagen de op- en uitstap-plaatsen met name in Frankrijk, Italie en Spanje. Voor fietsliefhebbers die graag het Franse landschap opzoeken is er ook goed nieuws: Bordeaux is voor komend jaar toegevoegd als bestemming. Een bekende fietsroute die in de buurt loopt is de Velodyssee.

Praag uitzicht
De Cycle Tours fietsbus: vanaf 2020 ook naar Praag.

Vanaf komend fietsseizoen zijn er dan al weer 7 landen te bereiken met de fietsbus. Afgelopen jaar werd Zweden al toegevoegd aan het rijtje landen.

Zelf heb ik al meerdere keren met volle tevredenheid gebruik gemaakt van deze organisatie. Meer informatie over fietsvervoer en fietsbussen van CycleTours vindt u op deze pagina. Of bekijk de algemene fietsbussen-pagina voor andere fietsbus-mogelijkheden.

Bekijk de fietsvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB fietsvakanties logo
SNP logo
fietsrelax fietsreizen logo
TUI logo

Plaats een reactie