FS Travel

FS Travel is een reisorganisatie die zowel individuele als groepsreizen aanbiedt. Bij de groepsreizen is bagagevervoer en een ervaren reisbegeleiding aanwezig.

FS Travel logo

Er wordt geslapen in hotels met een veilige plek voor uw fiets, en de dagafstanden beginnen bij zo’n 60 kilometer. Bekijk het actuele reisaanbod.

De bestemmingen zijn zeer divers. Zo kunt u bijvoorbeeld fietsen in Zuid-Afrika, maar ook langs de Romantische Strasse in Duitsland fietsen. De organisatie bestaat al meer dan 40 jaar.

Met de georganiseerde fietsreizen van FS Travel ontdekt u de ware cultuur van een land op de fiets. Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van fietsreizen en zorgt ervoor dat uw fietsreis onvergetelijk wordt – FS Travel Fietsreizen

FS travel website

Adres- & Contactgegevens FS Travel

FS Travel
Duinroosplantsoen 8
2015 KE Haarlem
website: www.fstravel.nl
e-mail adres: info@fstravel.nl
telefoonnummer: 06 – 5347 9754


FS Travel fietsvakanties

De meeste fietsreizen zijn groepsreizen met vaste vertrekdata, maar een aantal is ook als individuele reis te boeken. U bepaalt dan zelf uw vertrekdatum. U fietst op uw eigen trekkingfiets.


Enkele fietsvakantie-bestemmingen van FS Travel:
  • Washington-New York inclusief 5 Boro Bike Tour. Deze reis is zowel als groepsreis als individueel te boeken. 12-daagse fietsreis van Washington DC, langs de traditioneel levende Amish en Princeton naar Manhattan. eenmaal in New York City neemt u deel aan de 5 Boro Bike Tour, een jaarlijkse fietstocht door de 5 beroemde stadsdelen van NY. Voor ervaren fietsers.
  • Canadian Rockies & Vancouver-Whistler. Nog een niet alledaagse fietsreis . 13-daagse fietsreis met professionele begeleiding ter plaatse  door de indrukwekkende Canadian Rockies. Hoogtepunten: Olympic Oval in Calgary, Lake Louise,  Glacier Skywalk en Maligne Canyon.
  • Romantische Strasse & Donau. Voor fietsers die het dichter bij huis zoeken. 9-daagse fietsreis door Duitsland. De fietsroute loopt van Würzburg aan de Main naar de voet van de Alpen. De Romantische Strasse is een van de oudste en bekendste toeristische (fiets)routes in Duitsland.
  • EuroCities Italiaanse UNESCO steden. Fietsreis door het imposante en rijke Noord-Italie, met bezoek prachtige steden. Milaan (hier vliegt u op), Bergamo, Verona. Parma, Bologna, Lucca , Siena en Florence staan allemaal op het programma. De route voert deels door Toscane. Tien fietsetappes van gemiddeld rond de 80 kilometer.
  • Fietsreis Argentinië & Chili. Fietsreis van maar liefst 19 dagen door onder andere Patagonië, een zeer populaire fietsvakantie-bestemming vanwege de prachtige natuur. Andere hoogtepunten:  Torres del Paine National Park en Buenos Aires.

Ander bestemmingen zijn de Fietsreis Bangkok – Saigon, Taiwan en Ibiza. Zelf een fietsidee of eigen specifieke wensen? FS Travel levert ook maatwerk-reizen. Bekijk het gehele reisaanbod op www.fstravel.nl.


Andere reistypen

Naast bovenstaande vakanties biedt deze organisatie ook nog andere type reizen aan. Zo zijn er culinaire reizen, naar landen waar eten hoog in het vaandel staat, en muziekreizen. Er zijn ook maatwerkreizen te boeken met deze thema’s.


Goed om te weten:

  • Groeps-fietsreizen, soms ook individuele te boeken,  binnen en buiten Europa
  • Ervaren begeleiding en bagagevervoer bij groepsreizen
  • Fietsroutes langs de toeristisch interessante punten van de bestemming
  • Volgwagen met verzorging onderweg bij de groepsreizen
  • Aangesloten bij SGR Garantiefond

Ervaringen met FS Travel

Als u al een op reis bent geweest met deze reisorganisatie, dan kunt u een review achterlaten onderaan deze pagina. Vermeld er ook bij wat u bestemming was en of het een individuele of groepsreis betrof.

Alternatieve Reisorganisaties

Heeft u het reisaanbod van FSTravel bekeken en niet gevonden wat u zocht? Wij hebben artikelen over verschillende andere reisorganisaties voor fietsvakanties. Goede alternatieven zijn Onderweegs in Italie, ECKTIV en Mozaïek Reizen.

snp banner
Bekijk de fietsvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB fietsvakanties logo
SNP logo
fietsrelax fietsreizen logo
TUI logo

Plaats een reactie