Bike4Travel

Bike4Travel is een complete winkel voor fietsvakanties. U kunt bij hen terecht voor een goede trekkingfiets, maar ook voor kampeerspullen, reparatiemateriaal en andere fietsaccessoires.

bike4travel logo

Het assortiment is gericht op wereldfietsers, vakantiefietsers en bikepackers, forensen en tourfietsers.

Naast de webshop hebben ze een fysieke winkel in Rotterdam. Hier kunt u proefritten maken op onder andere Santos, Avaghon, idworx, Frog Bikes en VSF fietsen. Ze zijn gespecialiseerd in zowel Rohloff als Pinion. Bezoek Bike4travel.nl.

 We maken je graag blij met een goed en onderbouwd advies en duurzame producten, met als uitgangspunt je persoonlijke wensen en doelen. – Bike4Travel

bike4travel.nl website

De winkel wordt gerund door ervaren vakantiefietsers die u goed kunnen helpen bij het samenstellen van uw reisfiets of kampeeruitrusting. Als u een fiets bij hen aanschaft is de fietsmeting kosteloos.

Vakantiefiets aanschaffen bij Bike4Travel

In tegenstelling tot De Fietsvakantiewinkel is Bike4Travel ook dealer van reisfietsen, en niet van de minste merken ook. Als u besluit bij hen een reisfiets aan te schaffen is de fietsmeting (pasfiets) gratis, kunt u op diverse merken en types een testrit maken, en is de eerste servicebeurt inbegrepen.

Daarnaast krijg ut een half jaar lang 10% korting op al uw aankopen van accessoires en onderdelen bij hen in de (web)winkel.

Adres- & Contactgegevens Bike4Travel.nl

Bike4Travel.nl
Satijnbloem 41 
3068 JP Rotterdam
openingstijden: di t/m do 9 – 17:30, vrij 9 – 21 (behalve buiten het outdoorseizoen, dan tot 19:00 open). za 10 – 17. zondag en maandag gesloten
website: www.bike4travel.nl
e-mail adres: info@bike4travel.nl
telefoonnummer: 010-4626909

Assortiment Webshop Bike4Travel.nl

In de webwinkel vindt u onder andere fietstassen van Ortlieb, lichtgewicht tenten, boeken over fietsvakanties, reparatie-gereedschap reserve-onderdelen, fietskleding, helmen, gasbranders om op te koken, lichtgewicht pannen, fietscomputers, bikepacking tassen, fietsverlichting en elektronica.

Ook vindt u er cadeau-artikelen voor vakantiefietsers, zoals een waardebon voor de webwinkel.

In de fysieke winkel op de Satijnbloem in Rotterdam vindt u testfietsen van de eerder genoemde merken en een afdeling met kampeer artikelen, fietskleding, fietstassen, schoenen en lichtgewicht tenten. Bezoek de Bike4travel Webshop.

Goed om te weten:

  • Winkel & Webshop voor vrijwel alles wat een vakantiefietser nodig heeft
  • Gerund door ervaren wereldfietsers die u van deskundig advies kunnen voorzien
  • In 2003 begonnen als postorderbedrijf voor fietsaccessoires
  • Bestellingen vanaf € 100,- worden gratis verzonden
  • Dealer van leidende merken, zowel wat betreft fietsen als accessoires

Alternatieve Webwinkels

Heeft u het productaanbod van Bike4Travel bekeken en niet gevonden wat u zocht? Ook de Fietsvakantiewinkel heeft een zeer breed assortiment, alleen verkopen zij geen vakantiefietsen. Lees hier meer over de Fietsvakantiewinkel. Andere webwinkels voor fiets-kampeerspullen zijn Bever Buitensport en Vrijbuiter.

Bekijk de fietsvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB fietsvakanties logo
SNP logo
fietsrelax fietsreizen logo
TUI logo