Africa Cycling

Africa Cycling biedt volledig verzorgde fietsreizen in Kenia. Al hun reizen hebben de fanatische combinatie van fietsen tussen cultuur, natuur en wildlife, in combinatie met 4×4 safari-tours en boot-safaris. Bezoek AfricaCycling.com

africa cycling logo

Ze hebben tours van verschillende niveaus waardoor fietsen in Kenia voor iedereen goed te doen is. 

Pedaalkracht: een unieke manier om door landelijk Afrika te reizen. Fietsen biedt een nieuwe, actieve en avontuurlijke manier om authentiek Afrika te ervaren. – africacycling.com

Africa Cycling website

Adres- & Contactgegevens Africa Cycling

Africa Cycling
Muntmeesterlaan 62
6532 XC Nijmegen
website: www.africacycling.com
e-mail adres: info@africacycling.com
telefoonnummer: +31 (0)6 45114345


Africa Cycling Fietsvakanties

  • Cycling and Wildlife Adventure, 9 of 16 dagen: hun tours waar het fietsen centraal staat. Je fietst van hotel naar hotel/lodge door de mooiste natuurgebieden en langs wildparken (nooit tussen gevaarlijk wild), jouw bagage gaat mee met hun 4×4. Je maakt op rustdagen 4×4 safaris en boot-safaris door de mooiste Nationale Parken van Kenia, met een behoorlijke kans om de Big 5 te spotten en de Grote Migratie te beleven.
  • Wildlife Adventure, easy Cycling, 14 of 9 dagen: hun tours waar de Wildlife beleving centraal staat. Je reist met hun stoere safari 4×4 van hotel naar hotel/lodge. Je maakt veel 4×4 safari’s en boot-safaris en daarnaast maak je een aantal fiets-safaris in Kenia’s kleine maar prachtig wildparken.
Fietsvakantie in Afrika
foto’s van Africa Cylcing

Intenser kun je Afrika niet beleven!

Je fietst door Kenia op weg naar het volgende wildpark. Onderweg ontmoet je de kleurrijke Masai mensen die hun kuddes grazen. Je fietst door dorpjes waar kinderen vrolijk naar je zwaaien en als je het leuk vindt, bezoeken we een lokale school. Je fietst langs giraffen, zebra’s, buffels en de vele hertensoorten.

En na het fietsen en tijdens de rustdagen? Dan geniet je van het comfort van de uitstekende hotels en maak je spectaculaire 4×4 Safari’s en bootsafari’s waarbij de kans groot is om “de BIG-5” te zien.

Africa Cycling heeft niet alleen stoere fietstochten voor de echte fietser. Ook bieden wij de recreatieve fietser een fantastische vakantie met onze tour “Wildlife Adventure, Easy Cycling” waarbij wildlife, vogels en de BIG-5 centraal staan en fietsen een prettige bijkomstigheid is om Kenia echt te ontdekken. En als je er een dag geen zin in hebt, stap je gewoon in onze Safari 4×4 die altijd bij je is als volgauto.

Reiscomfort

De reizen van Africa Cycling bieden veel comfort, zowel tijdens het fietsen als daarna. De fietsers worden altijd begeleid door een 4×4 support car, die zorgt voor eten, drinken, hulp bij pech of waar je gewoon kunt instappen als het even niet meer lukt.

Ook hebben ze de beschikking over 2 Elektrische mountainbikes. Bij de boeking reserveren is wel belangrijk, want op = op.

Comfortabele hotels en lodges. De hotels zijn top en kenmerken zich door een heerlijk luxe, zonder extreme overdaad, heerlijke restaurants, zwembaden, mooie en ruime kamers. Alle maaltijden en drankjes tijdens het eten zijn bij hun prijzen inbegrepen.

Op hun website www.africacycling.com vind je alle informatie over hun reizen, de fietsen (jouw eigen fiets, hun fiets of hun E-ATB’s) de uitbreidingsmogelijkheden en alle andere praktische zaken.

fietser in Afrika met olifant en giraffe

Goed om te weten:

  • Fietsavonturen in Kenia voor de avontuurlijke, sportieve fietser
  • Geen gekampeer in tenten. Volgauto aanwezig
  • Naast fietsen tijd voor andere activiteiten als wandelingen en safari en zwemmen. Neem het dagprogramma door
  • Houd rekening met uw visum-aanvraag. Voor veel landen is dit verplicht
  • Let op: op de website konden wij niet zo snel terugvinden of deze organisatie is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Wel zijn ze aangesloten bij STO Garant. Bezoek website

Ervaringen met Africa Cyling

Heb je al eens een groepsreis door Kenia gemaakt met deze organisatie? We lezen je ervaringen graag terug op fietsvakanties.net. Waren jullie tevreden met de organisatie? Heb je al eens in andere Afrikaanse landen gefietst? Jullie reiservaringen helpen mogelijk andere lezers bij het bepalen van hun volgende bestemming.

accomodaties Africa Cycling

Alternatieve Reisorganisaties

Heb je het reisaanbod van Africa Cycling bekeken en niet gevonden wat je zocht? Wij hebben info over diverse andere reisorganisaties voor fietsvakanties in Afrika. Goede alternatieven van reisorganisaties die fietsreizen in verschillende Afrikaanse landen aanbieden zijn Sawadee, Djoser en SNP Reizen.

Sawadee heeft bijvoorbeeld een rondreis door Kenia en Uganda. SNP heeft fietsreizen door zowel Marokko als Zuid-Afrika, net als Djoser.

Bekijk de fietsvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB fietsvakanties logo
SNP logo
fietsrelax fietsreizen logo
TUI logo

Plaats een reactie