TUI Fietsvakanties

Met TUI fietsvakanties trapt u mooie kilometers weg in zowel eigen land als enkele Europese landen. U slaapt in hotels op basis van logies en ontbijt, of op campings. Uiteraard wordt uw bagage vervoerd.

TUI Fietsvakanties logo

Duitsland, Nederland en Oostenrijk zijn de landen waar de meeste fietsreizen te boeken zijn. Zonniger klinkende bestemmingen als de Algarve, het Italiaanse Toscane of de Médoc in Frankrijk zijn ook te boeken.

U reist op eigen gelegenheid naar uw startpunt en reist ook zelf weer af. Het gaat dus niet om busreizen. Het volledige aanbod staat op de site. Bezoek TUI.nl

Met de wind in de haren, op het gemakje, trappen door een schitterende natuur. Ervaar het ultieme gevoel van vrijheid tijdens een van onze fietsvakanties! – TUI.nl

tui fietsvakanties website

Adres- & Contactgegevens TUI.nl

TUI
Volmerlaan 3
2288 GC Rijswijk
Geen bezoekadres; zij hebben wel 130 reisbureaus door het hele land. Zoek een vestiging bij u in de buurt op hun website.
website: www.tui.nl
e-mail adres: mailen via contactformulier
telefoonnummer: 088 – 088 5885, maandag t/m zaterdag 08:00 – 23:00. zondag 09:00 – 23:00


TUI fietsvakanties

Bij TUI boekt u compleet verzorgde fietsvakanties. U fietst van hotel naar hotel (of kampeerplek naar kampeerplek) en zij vervoeren uw bagage. Er zijn diverse fietsvakanties in eigen land te boeken, zoals de Elfstedentocht Route en de standplaatsreis in Dwingeloo.

Daarnaast is er een groot aantal Europese fietsbestemmingen die u kunt boeken, met name in Duitsland, Portugal, Oostenrijk en Zwitserland.

Ongeveer 14 dagen voor uw vakantie start ontvangt u routekaarten en informatie over de fietsroute om u voor te bereiden op de reis. De dagprogramma van de diverse fietsreizen staan keurig aangegeven op de website.


Enkele bekende fietsvakantie-bestemmingen van TUI Reizen:
 • Passau – Wenen, 8-daagse fietsreis langs de Donau over vlakke fietspaden. Individuele fietsvakantie met bagagetransport. Meest geboekt! bekijk fietsvakantie
 • Ook populair: de 8/9-daagse fietsrondreis Bodensee. Bezoek o.a. Salem en Friedrichshafen. Ook kortere varianten van 6 of 7 dagen mogelijk. 3 Landen in 1 trip, ook weer met bagagevervoer. bekijk fietsvakantie
 • Fietsen in Italië, van Nauders (Oostenrijk) naar Verona. Cultuur en natuur. bekijk fietsvakantie
 • Fietsen op Mallorca. Wielren-vakantie, inclusief vlucht & transfer en fietshotel. Individuele rondreis. Zacht glooiende heuvels en huurfietsen van topkwaliteit. bekijk fietsvakantie

Andere soorten TUI vakanties

Naast fietsvakanties biedt deze reisorganisatie vrijwel alle denkbare typen vakanties aan. Stedentrips, wintersport, all-inclusive, cruises, zonvakanties, kampeervakanties en rondreizen zijn allemaal te boeken. Een groot deel hier van is kindvriendelijk. Wandelvakanties bieden ze dan weer niet aan. Via de praktische zoekfunctie op de website vindt u snel een vakantie die bij u past.


Goed om te weten:

 • Fietsen in eigen land of een beperkt aantal Europese landen
 • Diverse beroemde fietsroutes te boeken, zoals Passau – Wenen en de Bodensee
 • Zowel tochten van slaapplek naar slaapplek als standplaats-vakanties vanuit 1 hotel
 • Mogelijkheid tot het huren van een (elektrische) fiets
 • Assistentie bij pech met de fiets
 • Reisbureau voor alle type vakanties
 • Tevens fietsvakanties voor de racefiets te boeken via TUI Sports
 • Scherpe prijzen, vroegboekkorting, kassakorting
 • Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Ervaringen met TUI Fietsvakanties

Als u al een reis-ervaring hebt met deze organisatie die u met onze andere lezers wilt delen kunt u onderaan deze pagina een review plaatsen. Ervaringen worden eerst gekeurd en eventueel gemodereerd, voor plaatsing.

Alternatieve Reisorganisaties

Heeft u het reisaanbod van TUI bekeken en niet gevonden wat u zocht? Wij hebben info over diverse andere reisorganisaties voor fietsvakanties. Interessante alternatieven zijn dan Fietsrelax, Eigen-Wijze Reizen en Fital Fietsvakanties.

Bekijk de fietsvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB fietsvakanties logo
SNP logo
fietsrelax fietsreizen logo
TUI logo

Plaats een reactie