Followwheel: de fietskar voor een perfecte fietsvakantie

Van tijd tot tijd geef ik makers van interessante fietsvakantie-producten de gelegenheid hun product hier onder de aandacht te brengen. Followwheel, maker van fietskarren voor fietsvakanties, stelt zich graag aan je voor:

Bagage-fietskarren van Followwheel

Stadsfiets met bagagekar

Je droomt van reizen in alle vrijheid, genieten van de natuur en toch actief bezig zijn, kortom je wil erop uit met de fiets. Een geweldig idee, maar wat met je bagage?

Met een compleet georganiseerde fietsvakantie kan je de bagage perfect van verblijf tot verblijf laten brengen, een mooie formule met een uitgebreid aanbod bij gespecialiseerde reisorganisaties.

Wil je echter wat meer vrijheid en niet afhankelijk zijn van een uitgewerkt schema omwille van je bagage, dan kan je kiezen voor fietstassen. 

Er zijn enorm veel producten en uitvoeringen van fietstassen om je bagage mee te nemen, voor ieder wat wils. Dé uitdaging hierbij is om correct te selecteren wat je mee gaat nemen en wat best thuis blijft om het volume en gewicht van je bagage onder controle te houden. Je fiets zelf moet immers een zekere stabiliteit en sterkte bezitten om het gewicht van de bagage te kunnen weerstaan.

Ga je voor de ultieme vrijheid, koppel dan gewoon een bagagefietskar aan je fiets. Het volume en gewicht van de bagage is dan een stuk minder beperkt. Ideaal wordt het echt wanneer je het gewicht van deze fietskar met bagage zelfs niet voelt, een fietskar die elektrisch aangedreven wordt en je gewoon volgt: Followwheel. Ten volle genieten van de omgeving en je fietstocht!  Ontdek de mogelijkheden:

fietskar met bagage

Een fietskar van Followwheel is specifiek ontworpen om je fietsvakantie onvergetelijk te maken.
Verbazend is de stabiliteit. Door het perfect uitgekiend compact ontwerp zwalpt de fietskar niet heen en weer tijdens het rijden. De kar volgt netjes je fiets.

Een Followwheel kan je koppelen aan een touringfiets, trekkingfiets, E-bike, racefiets, gravelbike, MTB, ligfiets, tandem, …. Enorm handig zijn de 4 ruime fietstassen van elks 25 liter (totaal 100 liter), eenvoudig demonteerbaar om zo mee te nemen in je verblijf. Op het rek van de fietskar plaats je met gemak nog extra belading zoals een tent, een slaapzak, reistassen of onze roundbags…..

elektrische fietskar
fietskar met fietstassen
folowwheel fietstassen

Followwheel e-drive . . . nieuw!! Elektrische fietskar

Kies voor de Followwheel E-Drive, onze elektrisch aangedreven bagagekar, en je lost meteen het grootste probleem tijdens een fietstocht op: je bagage. Gedaan met nodeloos zweten. Trek vanaf nu probleemloos de heuvels of bergen in met je volledige bagage achter je en geniet.

Followwheel e-drive fietskar

De Followwheel E-Drive is absoluut uniek in de wereld van de fietskarren. Hij volgt perfect je fiets, je voelt dus geen trek- of duwkracht. Afhankelijk van de snelheid van je fiets, past de elektrisch aangedreven fietskar zijn snelheid automatisch aan.

Dankzij de zelfregelende elektrische rem zal de kar je niet stoten bij het vertragen, remmen of bergaf rijden. Voor dit alles is zelfs geen elektrische koppeling met de fiets nodig. De Followwheel E-Drive regelt het allemaal zelf.

En wat denk je van het grote laadvolume? In de waterdichte zijdelingse fietstassen neem je makkelijk 100 liter bagage mee.

Followwheel elektrische fietskar

Ook op de bovenzijde is nog extra belading mogelijk zoals tent, slaapzak of onze waterdichte roundbags. Veel gewicht zonder dat het jou ook maar één gram moeite kost tijdens het fietsen. Daarbij fiets je met een volle batterij vlot 110 à 130 km.


Via een USB-aansluiting op de batterij laad je ook nog eens snel je GSM op. Het enige dat je moet doen is de stevige beugel aan de achteras van je fiets bevestigen, de schakelaar op ON zetten, fietsen en genieten maar….

Followwheel Classic

Followwheel fietskar classic

Vind je het niet erg om wat steviger op die trappers te staan, ben je sportief aangelegd? Dan is de Followwheel Classic beslist iets voor jou. Dankzij het lichte en stabiele frame met een uiterst sterk wiel, is het een genot om er met deze fietskar op uit te trekken.

Je zal verbaasd staan van de stabiliteit, de lage rolweerstand en het fenomenale gebruiksgemak. En sportief rijgedrag betekent dat je met deze bagagekar ook met gemak gravelwegen en singletracks trotseert.

De bagagemogelijkheden zijn compleet gelijk aan de Followwheel E-Drive. Ook voor deze trouwe volger geldt… koppelen met de stevige beugel en genieten maar!!

Followwheel classic

Je hebt bijgevolg geen gezonde reden meer om de auto te nemen of een vliegtuig te boeken. Ga voor een fietsvakantie, de natuur zal je dankbaar zijn. Bovendien ben je actief bezig, geniet je van volledige vrijheid en word je vanzelf één met de omgeving. En waar vroeger je bagage een argument was om de fiets op stal te laten, zorgen onze fietskarren van Followwheel vanaf nu voor pure luxe.

Kledij, slaapzakken, tent, proviand, boodschappen, … alles kan mee in de fietskar. De keuze is aan jou.

Contactgegevens

Heb je interesse in de producten van Followwheel? Neem vrijblijvend contact met hen op voor meer informatie, en/of bezoek hun website.

Websitewww.followweel.be
E-mail: info@followwheel.be
Tel.: +32 495 71 01 74

logo Followwheel
Fietskar voor fietsvakantie van Followwheel


Zie voor andere producten voor fietsvakanties ook de pagina’s over lichtgewicht tenten, slaapmatjes, stoeltjes, opblaasbare reiskussens, fietstassen en lichtgewicht gasbranders.

Bekijk de fietsvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB fietsvakanties logo
SNP logo
fietsrelax fietsreizen logo
TUI logo

Plaats een reactie