Care4Luggage Fietstransport

Care4Luggage Fietstransport is een bedrijf dat uw fiets en bagage van en naar een fietsvakantie-bestemming kan brengen. Ik kende hen niet, maar zag het bedrijf met een stand op de Fiets- en Wandelbeurs staan.

Logo Care4Luggage Fietstransport

Wellicht is het een leuke toevoeging aan de bestaande fietsstransport-mogelijkheden. De website is Care4Luggage.com.

Zij streven er naar om binnen Europa uw bagage binnen 48 uur af te leveren op de plaats van bestemming. Uw fiets- en fietstassen juist op laten halen en naar Nederland laten brengen behoort ook tot de mogelijkheden.

Uw fiets mag voordat deze op transport gaat geen uitstekende delen bevatten. Dus tassenrekjes en trappers moeten vooraf gedemonteerd worden. Het stuur dient een kwartslag gedraaid te worden. De gehele procedure vindt u op de website.

website Fietstransport Care4luggage

Na een uitgebreide inventarisatie over het soort bagage, de afmetingen en andere specificaties wordt het vervoeren van uw bagage tot in detail vastgelegd. U krijgt na het maken van een boeking een email waarmee u het gehele traject kunt volgen.

Adres- & Contactgegevens Care4Luggage

Care4Luggage.com, powered by König koeriersdiensten
Tiel
website: www.care4Luggage.com
e-mail adres: care4luggage@gmail.com
telefoonnummers: +31 650409235

Wat kost het fietstransport?

De kosten voor transport van uw fiets en bagage vindt u op hun website. Op moment van schrijven kost het vervoer van uw fiets 120 euro voor een ‘enkele reis’ en 140 euro voor een retour. Daar komen nog kosten voor uw bagage zoals bijvoorbeeld uw tent bij. Op de site spreekt men van ‘koffers’ en niet van fietstassen. Informeer voor uw situatie naar de exacte prijs.

Naast vervoer ten behoeve van uw fietsvakantie kunt u bij Care4Luggage ook terecht voor bijvoorbeeld het vervoer van wintersport-uitrustingen, golf- en duikuitrustingen en (site)surf-materiaal. Ook deze prijzen vindt u op Care4Luggage.com.

Ervaringen met Care4Luggage

Als u uw fiets al eens door dit bedrijf hebt laten vervoeren dan zijn we benieuwd naar uw ervaringen. Alternatieven voor fietstransport zoals Soetens en Camino-Fietstransport vindt u op deze pagina.

Mocht ik zelf ooit mijn fiets door deze dienst laten vervoeren wordt deze pagina aangevuld met mijn eigen ervaringen.

Bekijk de fietsvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB fietsvakanties logo
SNP logo
fietsrelax fietsreizen logo
TUI logo

1 gedachte over “Care4Luggage Fietstransport”

Plaats een reactie