Saint Christopher

Saint Christopher in Gorssel in een fietsvakantiewinkel die naast high-end reisfietsen ook hoogwaardige kampeer-gear voor uw fietsreis verkoopt.

De winkel bestaat sinds 2021, en is gevestigd in het centrum van Gorssel, vlakbij Museum More. Fietsmerken die u bij deze fietsvakantie-speciaalzaak vindt zijn idworx, Pilot, Santos en 11Ants.

Saint Christopher richt zich op de traditionele vakantiefietser, maar ook uitdrukkelijk op op het steeds populairder wordende bikepacking en gravelbiking.

Eigenaar Michiel van den Brink is zelf een ervaren fietsreiziger en kent alle ins & outs op het gebeid van fietstechniek en (lichtgewicht) kamperen. Bezoek zijn prachtige website.

saint christopher fietsvakantiewinkel website

De vakantiefietsen van Saint Christopher

Naast de traditionele heavy-duty reisfietsen verkoopt Michiel ook gravelbikes en mountainbikes voor (ultralight) bikepacking trips. Uiteraard bevat het assortiment ook e-bikes. Fietsen met Rohloff of Pinion en tandriem, voor verre vakanties, of gewoon voor dagelijks forenzen-gebruik.

In de winkel staan diverse showmodellen van de verschillende merken. Maak een afspraak voor een vrijblijvende testrit en ervaar hoe de verschillende fietsen voor jou aanvoelen. Dit kan eventueel met fietstassen, zodat je ook ervaart hoe de fiets zich op een fietsvakantie zal gedragen. Maak een afspraak via de website en de modellen waar je interesse in hebt worden klaargezet voor je komst.

Stel je eigen ideale fiets samen met veel  personalisatie opties. Zelfs 100% maatwerk mogelijk! Dan zit het ècht goed!

Adres- & Contactgegevens Saint Christopher

Saint Christopher Fietsvakantiewinkel
Hoofdstraat 47D
7213 CR Gorssel
openingstijden: di t/m vrij 10 – 17:30 za 10-17, zondag en maandag gesloten. koopavonden op afspraak
website: www.saintchristopher.bike
e-mail adres: info@saintchristopher.bike
telefoonnummer: 06 – 4845 3347
facebook: facebook.com/saintchristopher.bike

Assortiment Fietstassen & Kampeerartikelen

Zoals gezegd biedt Saint Christopher méér dan high-end fietsen alleen. Zo verkopen ze fietstassen van verschillende merken. Natuurlijk vindt men er de klassieke Ortlieb en Vaude-fietstassen, maar ook bikepacking-tassen van gerenommeerde merken als Revelate Designs, Zéfal, Blackburn en Salsa.

Voor kampeerders zijn er diverse lichtgewicht tenten verkrijgbaar, van duurzame merken als Vaude, MSR en Exped. Tot slot verkoopt Michiel, allemaal zelf uitvoerig geteste, kookspullen, -branders en overige lichte kampeeraccessoires zoals Helinox–kampeerstoeltjes.

Fietvakantie-Speciaalzaak

Ga je voor het eerst op fietsvakantie? Saint Christopher organiseert ook kampeerweekends en workshop waar je de fijne kneepjes van het fietsreizen kunt leren. Ook kun je tijdens deze weekenden en workshops verschillende producten testen.

Verder is er eens in de zoveel tijd een ruilmarkt, waar je je overbodige gear kunt ruilen met andere fietsers. Ook kan Michiel je helpen aan een fietsverzekering speciaal voor fietsvakanties. De prijzen van een beetje vakantiefiets zijn inmiddels zo hoog dat je ze nauwelijks nog onverzekerd kunt laten.

Vakantiefiets Huren

Een goede reisfiets is tamelijk prijzig. Wil je toch op een high-end fiets op vakantie maar is het op dit moment een te grote uitgave voor je? Of wil je eerst kijken of het vakantiefietsen je bevalt? Overweeg dan eerst een fiets te huren.

Saint Christopher verhuurt Santos Travelmasters voor de periode van 1, 2 of 3 weken. Goede waterdichte tassen zitten bij de huur in. Indien gewenst kun je ook een (lichtgewicht) kampeeruitrusting huren. Lees er meer over op de website.

Alternatieve Fiets-speciaalzaken

Heeft Saint Christopher niet exact hetgeen je zoekt? Je kunt altijd contact met hen opnemen voor de mogelijkheden, of bekijk het fiets-speciaalzaken overzicht voor alternatieven. Voor specifieke merken kampeerartikelen die Saint Christopher niet heeft, probeer het eens bij Bever.nl of Vrijbuiter.

Mocht u klant zijn (geweest) bij deze fietsvakantiewinkel dan kunt u uw ervaring of review hier onder achterlaten.

Bekijk de fietsvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB fietsvakanties logo
SNP logo
fietsrelax fietsreizen logo
TUI logo

Plaats een reactie