Fietsrelax

Fietsrelax is gespecialiseerd in (gezins)fietsvakanties naar diverse Europese bestemmingen.

logo fietsrelax.nl

Fietsrelax.nl organiseert zowel comfortabele hotel- als echte kampeervakanties. Bij beide varianten is bagagevervoer geregeld. Geen zwaar getrap met volle fietstassen dus!

Voor elk niveau zijn er fietsreizen beschikbaar. Gaat u voor een relaxte natuur-vakantie of meer voor een sportieve uitdaging? Aan iedereen is gedacht. Op de website wordt de zwaarte/ het niveau per reis aangegeven. Bezoek Fietsrelax.nl

Individueel, in een groep of alleen: goed bedachte fietsreizen. Comfortabel in een goed gezelschap of lekker met zijn tweeën, het hele gezin, de familie of goede vrienden. – Fietsrelax.nl

Fietsrelax Fietsvakanties

De individuele fietsvakanties zijn in te delen in gezinsfietsvakanties, hotel-fietsvakanties en kampeer-fietsvakanties. U kunt ook een fietsvakantie met uw bestaande groep boeken. Fietsrelax.nl organiseert geen groepsreizen waar u bij aan kunt sluiten.

website fietsrelax

Adres- & Contactgegevens Fietsrelax.nl

Fietsrelax i.s.m. Fietsvakantiewinkel
Geen bezoekadres
website: www.fietsrelax.nl
e-mail adres: info@fietsrelax.nl
telefoonnummer: 024 – 388 9065 (kantooruren)


Fietsrelax fietsvakanties

Zoals altijd variëren de diverse vakanties in niveau (zwaarte). Dit staat duidelijk aangegeven met 1 tot 5 fietsen, waarbij 5 uiteraard het zwaarst is.

Ook staat per reis het comfort-level aangegeven. Nodeloos te vermelden dat het comfort tijdens een hotel-fietsvakantie hoger ligt dan bij een kampeerreis. Soms slaapt u in simpele pensions, dan weer in een wat luxer hotel. In de ochtend wacht u een goed ontbijt waar u goed op kunt fietsen.

Bij kampeerreizen staat er meestal een echte De Waard-tent voor u klaar. Zeker bij een fietsvakantie met kinderen geen overbodige luxe. Bij beide varianten wordt er zorg gedragen voor uw bagage.

Dit reisbureau biedt alleen fietsvakanties aan in Europa, waaronder Nederland. Andere bestemmingen zijn onder andere Spanje, Duitsland, Frankrijk, Italië, Groot-Brittannië, België, Oostenrijk en Noorwegen.


Enkele bekende fietsvakantie-bestemmingen van Fietsrelax.nl:

Goed om te weten:

  • Fietsvakanties beschikbaar in meer dan 20 Europese landen
  • Fietsen over zo veel mogelijk rustige wegen, en indien mogelijk fietspaden zonder autoverkeer
  • Fietshuur niet inbegrepen in reissom. U kunt ook uw eigen reisfiets meenemen
  • U draagt zelf zorg voor het vervoer voor de start van uw vakantie en de terugreis
  • Diverse fietsvakanties in eigen land (IJsselmeer, Overijssel, Twente enz.)
  • Kampeerfietsvakanties: slapen in al dan niet ingerichte De Waard-tenten. Verschilt per reis dus let hier op
  • De individuele camping-fietsreizen gaan door bij een minimum van 20 deelnemers per week
  • Fietsrelax is het huismerk van de bekende Fietsvakantiewinkel in Elst. Specialist in ondermeer fietsgidsen en -kaarten. Bezoek fietsvakantiewinkel.nl
  • Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

Ervaringen met Fietsrelax

Bent u er al eens op uitgetrokken met deze reisorganisatie? We stellen het zeer op prijs als u uwe ervaringen met fietsvakanties.net deelt. Dit kan door hier onder een korte review over Fietsrelax achter te laten. Wat was er goed aan uw fietsvakantie en wat was voor verbetering vatbaar?

Alternatieve Reisorganisaties

Heeft u het reisaanbod van Fietsrelax.nl bekeken en niet gevonden wat u zocht? Wij hebben info over diverse andere reisorganisaties voor fietsvakanties. Goede alternatieven voor fietsvakanties in Europa zijn onder andere SNP Reizen, Djoser en Sawadee.

fietsrelax banner 728x90
Bekijk de fietsvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB fietsvakanties logo
SNP logo
fietsrelax fietsreizen logo
TUI logo

Plaats een reactie