VOS Travel

VOS Travel organiseert individuele fietsreizen op Europese bestemmingen.

logo vostravel

U kunt kiezen tussen rondreizen, waarbij u dagelijks naar uw gereserveerde overnachtingsplaats fietst, of standplaats-vakanties, waarbij u dagtochten maakt vanuit één en hetzelfde hotel. Bij een rondreis wordt uw bagage bij verplaatsing naar het volgende hotel vervoerd. Ook hebben ze enkele fietsreizen specifiek geschikt voor ouders met kinderen.

Bestemmingen zijn onder andere Hongarije, Frankrijk, Slovenia, Zweden, Griekenland en Italië. Bekijk alle landen en fietsregio’s op www.vostravel.nl.

Bijna 25 jaar blijven wij trouw aan ons basisconcept: individuele vakanties die een grote vrijheid bieden aan de vakantieganger, uitstekende hotels geselecteerd op basis van jarenlange ervaring, duidelijke en uitgebreide wegbeschrijvingen – VOStravel

website vos travel

Adres- & Contactgegevens VOS Travel

VOS Travel Nederland
Theodora Versteeghstraat 82
7558 HV Hengelo
website: www.vostravel.nl
e-mail adres: info@vostravel.nl
telefoonnummer: 074 – 277 8382


Fietsvakanties van VOS Travel


Bij de rondreizen krijgt u uitgebreide routebeschrijvingen, en u bent gedurende dag volledig vrij in uw doen en laten. Als u aan het einde van de dag maar bij uw nieuwe slaapplaats bent aangekomen. U fietst, luncht en bezoekt de bezienswaardigheden onderweg dus op uw eigen tempo. Interessante en mooie fietsregio’s zijn onder andere Puglia in Italië, de Moezel-radweg (ook te boeken via Moezel-Reizen) het Münsterland en de Portugese Algarve.

Fietst u met kinderen? Geen probleem. VOS Travel heeft aan aantal familie-fietsvakanties, onder andere binnen Nederland, maar ook naar Oostenrijk en Portugal.

Op de website vindt u per reis ook een moeilijkheidsgraad van 1 tot 4. Bij 1 is er geen bijzondere fietservaring vereist, bij categorie 4 is ervaring met fietsen in bergachtige gebieden gewenst.


Overige Vakanties

Naast fietsreizen biedt deze reisorganisatie ook wandelvakanties en skireizen aan. Ook bij de wandelreizen gaat het om individuele arrangementen. Bestemmingen zijn onder meer de Auvergne, Klein Zwitserland en de Dolomieten.


Alternatieve Reisorganisaties

Heeft u het reisaanbod van VOS Travel bekeken en niet gevonden wat u zocht? Wij vindt u het wel in het aanbod van andere reisorganisaties . Mogelijke alternatieven zijn Eigen-Wijze Reizen, Fital en Fietsrelax.nl.

Bekijk de fietsvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB fietsvakanties logo
SNP logo
fietsrelax fietsreizen logo
TUI logo