Fletcher Fietsarrangementen

Fietsen en wandelen in een mooie omgeving, met overnachtingen in een goed hotel. Met Fletcher Fietsarrangementen heeft u ruime keuze uit 3- en 4 daagse Fiets- en Wandelarrangementen in de natuur. Een informatiepakket met  fiets- en wandelroutes in de omgeving ligt bij aankomst voor u klaar.

In Nederland zijn er tientallen hotels, elk met hun eigen fietsroutes, faciliteiten en eventuele e-bike mogelijkheden.

Fletcher Fietsarrangementen: Een geschikt hotel kiezen

Via de Fletcher website heeft u uitgebreid de mogelijk een hotel te kiezen dat aansluit bij uw wensen. Gebruik de zoekfunctie bijvoorbeeld om een bepaald thema te kiezen . Zo zijn er Fletcher Hotels aan de kust (lekker uitwaaien op de fiets langs de kustlijn), hotels met Wellness-faciliteiten, en hotels op de Veluwe, als u liever door de bossen en heuvels fietst.

fletcher fietsarrangementen

Momenteel zijn er 98 Fletcher hotels die specifiek een wanel- en fietsarrangement hebben. De meeste hotels in deze categorie vindt u aan de kust en in Gelderland,, maar ook in Overijssel en in het zuidelijke puntje van Limburg vindt u voldoende mogelijkheden.

U kunt uw zoektocht nader specificeren door bijvoorbeeld op 3 of 4 sterren te selecteren, of op klantwaardering. Ook niet onbelangrijk als u zelf geen fiets meeneemt: de mogelijkheid om een fiets te huren.

Fletcher Fietsarrangementen bestaan standaard uit:

 • Ontvangst in uw hotel met welkomstdrankje
 • 2 of 3 x overnachting (afhankelijk van uw arrangement)
 • 2 of 3 x uitgebreid ontbijtbuffet
 • 1 of 2 x heerlijk 3-gangen à la carte diner
 • 1 x lunchpakketje voor onderweg
 • Informatiepakketje van de omgeving inclusief fiets- en wandelroutes
 • Gratis WiFi
 • Ook leuk: De Klavertje 4 Fietsarrangementen van Fletcher, waarbij u 4x in een Fletcher Hotel overnacht. Een mini-fietsvakantie in eigen land

Fietsverhuur

U kunt natuurlijk uw eigen fietsen meenemen, maar sommige Fletcher Hotels bieden ook de mogelijkheid een fiets, dan wel e-bike, te huren. Dit verschilt echter per locatie. Op de website ziet u per hotel staan of het mogelijk is een fiets of e-bike te huren, en of er een e-bike oplaadpunt voorhanden is.

Top 10 Fletcher fietsarrangementen

De onderstaande Fletcher wandel- en fietsarrangementen worden veel geboekt:

Fletcher Zeegser Duinen,  het hotel in Zeegse, midden in de Drentsche Aa, wordt omringd door prachtig groen, en leent zich goed voor een korte fietsvakantie. Ontdek Drenthe op de fiets.

Fletcher Nautisch Kwartier in Huizen, direct gelegen aan het Gooimeer. Voor een fietstrip waarbij water een centrale plek inneemt. Leuk om te combineren met een bezoek aan het Huizer Museum.

Fletcher Stadhouderlijk Hof in het Friese Leeuwarden, in de nabijheid van het Fries Museum. Friesland is misschien niet de eerste provincie waar u aan denkt bij ‘fietsen’ maar bijvoorbeeld de Elfstedentocht is ook een bekende fietsroute.

Fletcher Jan van Scorel in Schoorl, midden in de duinen nabij de Noordzeekust. Lekker uitwaaien op de fiets met zeewind (hopelijk meewind). Geniet van zee, strand, duinen, bos én polderlandschap en het sympathieke dorp.

Fletcher De Witte Raaf in Noordwijk, wederom een fietsarrangement met Noordzee-thema. Het hotels ligt loopafstand van het Noordzeestrand, zodat u na uw fietstocht nog mooi een strandwandeling kunt maken voor u aanschuift voor het diner.

Fletcher Wageningsche Berg. Gelegen op de berg in de gezellige compacte studentenstad Wageningen. Fietsen langs de Rijn, of door bossen en over de heide. Of fiets naar Rhenen, naar de schitterende Grebbeberg. De omgeving is prachtig en de mogelijkheden eindeloos.

Fletcher Dikke van Dale in Sluis, gevestigd in een voormalig klooster. Vlakbij Brugge, u zit namelijk dicht op de Belgische grens! Zo kunt u tijdens uw verblijf in twee landen fietsen. Ook de kustlijn is in de buurt.

Fletcher Mooi Veluwe in Putten, midden op de prachtige Veluwe. U krijgt fietsroutes van uw gastheer, maar aan alternatieve fietspaden geen gebrek. De Veluwe is een waar fietsparadijs. Bossen, water en heuveltjes. Gravelpaden ook als u wilt.

Fletcher Sallandse Heuvelrug in Rijssen. Fietsen door Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Deze locatie hotel ligt op 3 kilometer van het Rijssens Museum en het Internationaal Brandweermuseum. Op iets meer dan 10 km vindt u het Natuurmuseum Holterberg Diorama.

Fletcher Duinhotel Burgh-Haamstede,  op het Zeeuwse Schouwen-Duiveland. Op fietsafstand van Slot Haamstede en het gezellige Renesse.

U vindt deze Top 10 en alle andere mogelijkheden op Fletcher.nl.

fletcher banner


Klavertje Vier Arrangementen

Fletcher heeft nog iets leuks: Klavertje Vier fietsarrangementen. Dit zijn eigenlijk kleine fietsvakanties in eigen land, waarbij u niet 1 standplaats-hotel heeft, maar van hotel naar hotel fietst. dit zijn standaard 5-daagse arrangementen. Naar fietsarrangementen zijn er ook wandelarrangementen.

fletcher hotels logo 300x130

Tijdens deze mini-fietsvakantie overnacht u in 4 luxe Fletcher hotels, die allemaal op fietsafstand van elkaar liggen. Ook wordt u bagage vervoerd naar uw volgende slaapplaats.

Bij het boeken geeft u aan of u wilt gaan fietsen of wandelen. Aangekomen bij het hotel ontvangt u de route naar het volgende hotel. Ook bij deze arrangementen zijn ontbijt en diner verzorgd.

Momenteel zijn er vier Klavertje 4 arrangementen bij Fletcher beschikbaar:

 • Over de Veluwe, met overnachtingen in Fletcher Hotels De Buunderkamp, Wolfheze, Doorwerth-Arnhem en Klein Zwitserland.
 • Aan de Kust, met overnachtingen in Fletcher Hotels De Kieviet, Duinoord, Leiden en Leidschendam-Den Haag.
 • Betoverend Brabant, waar u overnacht in de hotels Boschoord, Waalwijk, Prinsen en Den Bosch
 • In de Limburgse Heuvels, met Kasteel Erenstein, Parkstad-Zuid Limburg, Valkenburg en Sittard.
Fletcher Fietsarrangementen Klavertje Vier banner

U vindt een actueel overzicht op de website klavertjevierarrangement.nl. Inmiddels heb ik ook een uitgebreid artikel over het Fletcher Klavertje Vier Fietsen arrangement geschreven.


Meer Fietsarrangementen in Nederland

Niet gevonden wat u zocht? Er zijn meer hotelketens die dit soort arrangementen aanbieden. Een overzicht vindt op deze pagina. Korte fietsvakanties in eigen land zijn onder andere te boeken bij Fietsrelax.nl, SNP Natuurreizen en Eigen-Wijze Reizen.

Bekijk de fietsvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB fietsvakanties logo
SNP logo
fietsrelax fietsreizen logo
TUI logo