Tsjecho Reizen

Tsjecho Reizen is de specialist voor vakanties in Tsjechië. Naast de autorondreizen, een Praag stedentrip, wintersport-vakanties en andere themareizen is er ook een beperkt aantal actieve reizen waar fietsen een prominente plek in neemt. Bekijk het actuele aanbod op Tsjechoreizen.nl.

Tsjecho Reizen logo

De organisatie biedt reizen aan in alle regio’s van Tsjechië, zoals West-Bohemen, het Reuzengebergte, Moravië en Zuid-Bohemen. Ook in buurland Slowakije wordt een aantal reizen aangeboden.

Tsjecho Reizen verzorgt al sinds 1995 vakanties naar Tsjechië, Slowakije en Praag. Bent u op zoek naar een wintersportvakantie in Tsjechië, actieve vakantie, rondreis of zomervakantie?  – tsjechoreizen.nl

Tsjecho Reizen website
de website van Tsjecho Reizen

Adres- & Contactgegevens Tsjecho Reizen

Tsjecho Reizen B.V.
Hoornplantsoen 12
2652 BL Berkel en Rodenrijs
openingstijden: niet van toepassing
website: www.tsjechoreizen.nl
e-mail adres: info@tsjechoreizen.nl
telefoonnummer: 010 – 2781500 en 06 – 2707 8852


De Fietsvakanties van Tsjecho Reizen

Een van de themas van Tsjecho Reizen is ‘Actieve Vakanties’. Hieronder een aantal wandelvakanties (zoals in het Boheems Paradijs) maar ook een aantal vakanties waarbij gefietst wordt. Veel reizen zijn gericht op families/gezinnen, maar dit geldt niet voor allemaal. De enige 2 ‘echte’ fietsvakanties zijn beide vanuit een standplaats. Verderop op deze pagina een korte beschrijving van deze twee vakanties. Meer lezen over gezinsvakanties? Bekijk de pagina over fietsvakanties met kinderen.

Wij bieden diverse actieve vakanties en arrangementen aan met Tsjechië (Reuzengebergte) en Slowakije als decor. Geweldig mooie gebieden waar altijd diverse soorten van uitdagingen te vinden zijn.

Tsjecho Reizen banner 728x90

Enkele bekende fietsvakantie-bestemmingen van sitenaam:
  • 7 dagen fietsen in Noord-Bohemen. Individuele fietsvakantie op e-bikes vanuit één van de mooiste locaties in Tsjechië, namelijk op de grens van Noord Bohemen met het Reuzengebergte. Je verblijft in Hotel Pod Zvicinou. Je krijgt dagelijks een lunchpakket, een fietsroute-kaart, Nederlandstalige routebeschrijving en routesuggesties. bekijk fietsvakantie
  • 5-daagse reis Actief Tsjechië Spindleruv Mlyn. Actieve vakantie vanuit het bergplaatsje Špindleruv. Verblijf in Hotel Olympie in Spindleruv Mlyn. Veel fiets- en wandelroutes voor mooie wandelingen en mountainbike-tochten. bekijk fietsvakantie

Andere Vakanties van TsjechoReizen

Naast actieve vakanties bieden ze ook winter-reizen (en wintersport-reizen), golfreizen, vakanties naar het Lipnomeer en stedentrips naar Praag aan. Eigenlijk alles wat Tsjechië te bieden heeft hebben ze wel in een vakantie-vorm gegoten. Op hun blog vind je reis-inspiratie.


Goed om te weten:

  • Tsjecho Reizen is de specialist voor vakanties in Tsjechië & Slowakije.
  • Autorondreizen, excursie-reizen naar Praag en een aantal actieve vakanties waarbij wandelen en fietsen een belangrijke rol innemen.
  • Beperkt fiets- en MTB aanbod.
  • Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Bezoek website

Ervaringen met Tsjecho Reizen

Ben je al eens op pad gewest via deze reisorganisatie? Dan lees ik natuurlijk graag je ervaringen terug. Welke vakantie had je geboekt (hoeft niet per se een actieve reis geweest te zijn) en wat was er goed en wat kon er beter? Laat een korte review of zelfs een lang reisverslag achter onderaan deze pagina.

Alternatieve Reisorganisaties]

Heb je het reisaanbod van Tsjecho Reizen bekeken en niet gevonden wat je zocht? Wij hebben info over diverse andere reisorganisaties voor reizen in Tsjechië. Een goed alternatief is Eigenwijze Reizen en ook SNP Fietsvakanties biedt fietsvakanties in Tsjechië aan. Mozaïek Reizen en Actief in Tsjechië zijn ook 2 reisorganisaties die zich op dit land richten.

Bekijk de fietsvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB fietsvakanties logo
SNP logo
fietsrelax fietsreizen logo
TUI logo

Plaats een reactie