Djoser

Djoser organiseert al meer dan 30 jaar wandel- en fietsreizen in kleine groepen. Deze reizen, naar zeer uiteenlopende bestemmingen, zijn gericht op natuur, lokale cultuur en rust.

djoser wandel en fiets logo

Fietsen met Djoser betekent kwaliteit en bijzondere routes. Denk aan Indonesië, Cuba en Costa Rica. Maar je kunt ook dichterbij huis fietsen, in landen als Portugal en de Baltische Staten. Voor elk wat wils.

De verre rondreizen beleef je in een groep met maximaal 20 deelnemers. Zowel samenreizenden als alleengaanden zijn welkom bij deze Djoser Fietsreizen. Een overzicht van het ruime aanbod van fietsvakanties vind je op djoser.nl.

Op de fiets heb je echt contact met het land waar je doorheen reist: je bent actief bezig in de buitenlucht, ontmoet de lokale bevolking en kunt stoppen waar je wilt. – Djoser.nl

djoser fietsreizen

Adres- & Contactgegevens Djoser

Djoser
Breestraat 125
2311 CM Leiden
openingstijden: ma t/m vrij 09:00 – 17:30 uur. Ook op zaterdag geopend; openingstijden wisselen per seizoen. Actuele tijden op de website.
website: www.djoser.nl
e-mail adres: info@djoser.nl
telefoonnummer: : 071 – 5126 400, tevens live chat op de website en WhatsApp: 06 – 1021 1485


Djoser Fietsreizen

Het leeuwendeel van de fietsreizen hebben Europese bestemmingen. Spanje, Portugal, Kroatië en Italië zijn prachtige fietslanden. Fietst u lieve rop een ander continent? Dat kan, met fietsreizen naar onder meer Cuba, Thailand, Sri Lanka, Marokko en Zuid-Afrika.

Hoewel de fietsvakanties geschikt zijn voor mensen met een normale conditie, verschillen zij wel in zwaarte. De zwaarte van een fietsreis staat op de website aangeduid met een aantal ‘fietsjes’. Hoe meer fietsjes, hoe zwaarder de (dag)etappes en het hoogteprofiel van de betreffende reis. Let wel, er rijdt altijd een bus mee, zodat u bijvoorbeeld op een lastig zwaar stuk naar boven kunt worden vervoerd. Evengoed is het raadzaam goed naar de fietsreis, afstanden en hoogteprofiel te kijken alvorens u een reis boekt.

Het aanbod van fietsvakanties bestaat uit groepsreizen. Er geldt geen toeslag voor alleenreizenden, mits u er geen bezwaar tegen hebt met een andere alleengaande van hetzelfde geslacht een kamer te delen. Voor een eenpersoonskamer geldt een toeslag.


Enkele bekende fietsvakantie-bestemmingen van Djoser:
 • Fietsvakantie Cuba: 18-daagse groepsreis op de fiets door Cuba. bekijk fietsvakantie
 • Fietsvakantie Vietnam & Cambodja: Eveneens 18-daagse fietsreis Mekong delta met samen- en alleenreizenden. bekijk fietsvakantie
 • Fietsvakantie Marokko: 10-daagse fietsreis langs o.a. de groene Draa-vallei en Marrakech. Inclusief woestijntocht. bekijk fietsvakantie
 • Fietsvakantie Indonesië: 18-daagse groepsreis op Bali en Lombok. fietsen langs dorpjes, tempels, watervallen en rijstvelden. bekijk fietsvakantie
 • Fietsreis Zuid-Afrika: 15-daagse rondreis, inclusief Kaapstad,Mossel Bay en optionele Swartbergpas. bekijk fietsvakantie
Djoser fietsbanden

Gecombineerde wandel- en fietsvakanties van Djoser

Bent u iemand die graag zowel wandelt als fietst? U bent niet de enige, getuige het aanbod van gecombineerde fiets- & wandelvakanties bij Djoser. Ze organiseren dit type actieve vakantie op bijvoorbeeld de Azoren, in Colombia en Nepal.

Als u toch liever gaat wandelen is er een ruim aanbod van wandelreizen. Een kleine greep uit de bestemmingen: Wales, Lake District Engeland, Sicilië, IJsland en Jordanië. Het volledige overzicht van Djoser wandelvakanties vindt u op dezelfde website.

Deze actieve reizen zijn niet bij uitstek geschikt voor kinderen. Reist u met kinderen? Bekijk dan het aanbod van Djoser Junior en Djoser Family. Dit zijn familiereizen waarbij wel rekening is gehouden met kinderen. Zo is er bijvoorbeeld vaak een zwembad aanwezig. Bezoek Djoser.nl.

Tot slot is er de categorie Djoser Rondreizen. Dit zijn mooie verre bestemmingen, maar dan zonder het actieve wandel- of fietsthema. Ook de rondreizen staan beschreven op djoser.nl.


Goed om te weten:

 • Djoser Fietsreizen op 5 verschillende continenten, maar vooral in Europa
 • Reizen met nadruk op de beleving van natuur, rust en lokale cultuur
 • Offline inspiratie opdoen? Bestel gratis de brochure ‘Djoser Wandel & Fiets’.
 • Reissom is inclusief fietshuur. Ook is er een bus met reparatie- en reserveonderdelen en bagagevervoer
 • De fietsreizen zijn geschikt voor iedereen die graag fietst en over een normale conditie en gezondheid beschikt
 • Rondreizen in kleine groepen. Maximaal 20 bij fietsreizen, maximaal 18 bij wandelreizen.
 • Veelal Nederlandse reisbegeleiding
 • Werkt samen met UNICEF. Djoser vraagt je om een kleine donatie bij het boeken van een reis, en verdubbelt uw bijdrage
 • Verkozen tot beste Tour-Operator 2018 tijdens Star Trade Awards

Ervaringen met Djoser Fietsvakanties

Heeft u in het verleden al eens deelgenomen aan een van de Djoser fietsreizen? We zijn benieuwd naar uw ervaringen. U kunt een korte review of zelfs een reisverslag achterlaten of insturen via de contactpagina. Geef bij voorkeur sterke en zwakke punten aan. Zou u Djoser fietsvakanties aanraden aan andere reizigers?

Alternatieve Reisorganisaties

Heeft u het reisaanbod van Djoser bekeken en niet gevonden wat u zocht? Wij hebben info over diverse andere reisorganisaties voor fietsvakanties. Goede alternatieven zijn Sawadee, SNP Natuurreizen en FietsRelax.

Bekijk de fietsvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB fietsvakanties logo
SNP logo
fietsrelax fietsreizen logo
TUI logo

1 gedachte over “Djoser”

Plaats een reactie