Natuurlijk Reizen

logo natuurlijk reizen

Reisorganisatie uit Amsterdam Natuurlijk Reizen verzorgt fietsvakanties op verschillende plekken in Europa. Het gaat hierbij zowel om individuele fietsreizen als groepsreizen voor singles. De groepen zijn vrij klein.

Bestemmingen zijn onder andere Spanje, Slovenië, Oostenrijk en Polen. zoals de naam doet vermoeden staat de natuur en actief bezig zijn centraal bij deze reisorganisatie. Bekijk het actuele reisaanbod.

Met onze reizen leert u een land van binnenuit kennen en geniet u van de lokale gastronomie. U komt op plaatsen waar u anders aan voorbij zou gaan en verblijft in (vaak) bijzondere accommodaties. – natuurlijkreizen.nl

natuurlijk reizen website

Adres- & Contactgegevens NatuurlijkReizen.nl

Natuurlijk Reizen / NRtravel
van Hogendorpstraat 861 (geen bezoekadres)
1051 CD Amsterdam
openingstijden: niet van toepassing. Advies op afspraak
website: www.natuurlijkreizen.nl
e-mail adres: postbus@natuurlijkreizen.nl
telefoonnummer: 020 – 7511 340 


Fietsvakanties van Natuurlijk Reizen

Veel van het aanbod bestaan uit individuele reizen, maar voor alleenreizenden en singles zijn er ook groepsreizen te boeken. De reisorganisatie wil, mede vanwege milieuredenen, zo veel mogelijk reizigers per trein of met eigen vervoer op de startlocatie laten arriveren.

Dit kan echter niet altijd, en dan maakt u gebruik van het vliegtuig. Wat bij de reizen zit inbegrepen vindt u duidelijk vermeld op de website. Soms is bagagevervoer gedelgd, bij groepsreizen rijdt er een begeleider mee, et cetera. Toch wisselt dit nogal eens dus bekijk het reisprogramma goed. Ook het dagprogramma en de dagafstanden vindt u op Natuurlijkreizen.nl.

Bij groepsreizen kunt u een dagje overslaan als u bijvoorbeeld te moe bent. U rijdt dan mee met het bagagevervoer. Als u een standplaatsvakantie heeft geboekt is het helemaal eenvoudig uw rust te pakken. Toch zijn alle reizen geschikt voor redelijk sportieve fietsers en hoeft u niet over een enorme conditie te beschikken. Bij groepsreizen geldt verder: u bent nergens toe verplicht.


Enkele bekende fietsvakantie-bestemmingen van Natuurlijk Reizen:
  • Groepsreis bedoeld voor alleengaanden en singles door Noord-Griekenland en Macedonië. Groepsgrootte: 5-12 personen, duur is 2 weken. U dient over een degelijke conditie en fietservaring te beschikken. bekijk fietsvakantie
  • Fietsen in de Julische Alpen van Slovenië. Startpunt is het schitterende meer van Bled waar je omheen kunt fietsen. Ook breng je een bezoek aan het de spectaculaire vallei van Bohinj en eveneens zo genaamde meer. Zelf fietste ik ook door Slovenië en Kroatië. bekijk fietsvakantie

Natuurlijk Reizen Wandelvakanties en Culinaire Reizen

Naast de fietsvakanties biedt deze organisatie ook wandelvakanties, culinaire reizen en een beeldhouw-workshop-reis in Portugal aan.

Wandelvakanties vinden onder meer plaats in Tsjechië, Albanië, Denemarken en Engeland. Ook zijn er verre bestemmingen als een rondreis door Brazilië te boeken.


Goed om te weten:

  •  Actieve fiets- en wandelvakanties in voornamelijk Europa en een aantal bestemmingen daarbuiten
  • Al meer dan 15 jaar actief
  • Zowel individueel als groepsreizen, waaronder ook single reizen
  • Schoonheid van de natuur en de rijkdom van de cultuur staan centraal
  • Aangesloten bij GGTO Garantiefonds en VvKR, en zo te zien niet bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Ervaringen met NatuurlijkReizen.nl

Reviews zijn welkom als u al eens mee bent geweest met deze reisorganisatie. Geeft u s.v.p. ook aan om welke reis het ging, en wat u goed en minder goed is bevallen. Dit kan onder aan deze pagina.

Alternatieve Reisorganisaties

Heeft u het reisaanbod van Natuurlijk Reizen bekeken en niet gevonden wat u zocht? Wij hebben info over diverse andere reisorganisaties voor fietsvakanties. Goede alternatieven zijn Eigen-Wijze Reizen, Fital en SNP Natuurreizen.

Bekijk de fietsvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB fietsvakanties logo
SNP logo
fietsrelax fietsreizen logo
TUI logo

Plaats een reactie