Fletcher Klavertje Vier Fietsen over de Veluwe-Zuid

De Klavertje Vier arrangementen van Fletcher Hotels zijn erg populair bij fietsers die graag in eigen land 4 of 5 dagen willen fietsen, lekker willen eten en in een goed hotel willen overnachten. Je bagage wordt vervoerd.

fletcher hotels logo 300x130

Ze bieden deze arrangementen waarbij je van hotel naar hotel fietst aan in heel het land. Dit artikel gaat specifiek over het Fletcher Klavertje Vier Fiets-arrangement over de Veluwe-Zuid. Bezoek klavertjevier.nl/veluwe-zuid

Wat je kunt verwachten van het Fletcher Klavertje Vier Fietsen over de Veluwe-Zuid

Heerlijk fietsen over de schitterende Veluwe, eventueel even de sauna in, genieten van een heerlijk 3-gangen Menu du Chef en slapen in een lekker bed in een Fletcher Hotel. De volgende dag geniet je van een goed ontbijt en ga je weer de trappers op. En jullie koffers/tassen worden naar het volgende hotel gebracht.

Kies zelf in welk hotel je je Klavertje 4 begint. Bij het starthotel mag je bovendien gratis parkeren. Voor de fietsroutes is gezorgd; deze zijn samengesteld door de ANWB en ook leuke bezienswaardigheden onderweg staan vermeld.

Fletcher Klavertje Vier Fietsen over de Veluwe-Zuid
fietsen over de Veluwe betekent afwisselend fietsen door bossen en heidelandschappen

Tijdens dit Klavertje Vier Fiets-arrangement over de Zuidelijke Veluwe fiets je ondermeer langs het mooie Kasteel Doorwerth, De Blauwe Kamer bij de Grebbeberg, Airborne at the Bridge en verschillende fraaie landgoederen. Bekijk dit arrangement, de data en de prijzen.

Jullie overnachten achtereenvolgens in de volgende hotels:

  • Hotel-Restaurant De Buunderkamp (met sauna, Turks stoombad en binnenzwembad)
  • Hotel-Restaurant Wolfheze (Culinair restaurant De Tuin van Wolfheze)
  • Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem (Binnen- en buitenzwembad, sauna en fitness)
  • Hotel-Restaurant Klein Zwitserland (Solarium, sauna en Turks stoombad en Restaurant De Kriekel)

Dit Klavertje Vier arrangement telt dus maar liefst 3 hotels met wellness-gelegenheden. Fletcher heeft meer Klavertje Vier Fiets-Arrangementen, bijvoorbeeld in Brabant, de Biesbosch en Limburg maar dit arrangement heeft extra leuke faciliteiten voor sauna-liefhebbers. Bij de meeste arrangementen kun je kiezen tussen 4 of 5 dagen, maar de variant op de Veluwe is er alleen in de 5-dagen variant. Je kunt alle arrangementen in de verschillende regio’s bekijken op klavertjevier.nl

Tijdens de prachtige routes fiets of wandel je door de Veluwe en omgeving. De routes zijn zo samengesteld dat ze je langs alle mooie plekjes en bezienswaardigheden leiden die de Veluwe en omgeving te bieden hebben – Fletcher Klavertje Vier

Wist je dat je in plaats van fietsen ook kunt wandelen? Uiteraard zijn de dagafstanden dan een stuk korter. Je kunt de wandel-arrangementen boeken via dezelfde site. Daarnaast heeft deze keten ook Fletcher fiets-arrangementen waarbij je vanuit 1 hotel fietst en een aantal dagen overnacht.

Hoe ziet jullie Klavertje Vier Fietsen Arrangement er uit?

Praktisch ziet het er zo uit: jullie arriveren, parkeren (eventueel) gratis, dineren en overnachten in het eerste hotel van jullie keuze. De volgende dag maken jullie een mooie fietstocht naar het volgende hotel. Dit kan via de route die jullie aangeboden krijgen, maar jullie kunnen uiteraard ook jullie eigen plan trekken. Bij aankomst staat jullie bagage klaar. De fietsroute die jullie dagelijks zullen afleggen is gemiddeld 46 kilometer. Als je voor het wandel-arrangement kiest is dit 17 kilometer.

Elke avond genieten jullie van een 3-gangen diner, en ook ontbijt is inclusief. Lunch verzorgen jullie zelf. Verder kunnen jullie gebruik maken van de (wellness)faciliteiten van de hotels. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling, en de faciliteiten variëren per hotel. De faciliteiten vind je ook op hun website. Indien gewenst kun je ook een e-bike huren, of zelfs een e-chopper. Dit is een elektrisch aangedreven bromfiets.

Schapen op de Veluwe Noord
Tijdens je fietstochten kom je veel dieren tegen. Schapen, maar als je geluk hebt ook herten, zwijnen en misschien zelfs een wolf…

Ik woon zelf in Arnhem en heb erg veel over de Veluwe gefietst. Het is een schitterende omgeving. Ik heb zelf nooit het Fletcher Klavertje Vier Fietsen over de Veluwe-Zuid arrangement gefietst maar wellicht komt dat er ooit nog van. Wel heb ik al eens overnacht in de Buunderkamp, met inderdaad een prima restaurant, sauna en vooral Turks stoombad.

Fletcher Klavertje Vier Fietsen over de Veluwe-Zuid Banner


Ervaringen met het fietsen van het Fletcher Klavertje Vier over de Veluwe-Zuid

Hebben jullie dit Klavertje Vier fiets-arrangement al een gereden? Dan ben ik erg benieuwd naar jullie ervaringen. Wat vonden jullie van de hotels, het eten en vooral de aangeboden fietsroutes? Was alles naar wens of konden er zaken beter? Raad je deze Fletcher fiets-arrangementen aan of juist niet? Ik lees het graag terug in de vorm van een comment; die kun je onderaan deze pagina achterlaten.

Als je echt een langere review of een reisverslagje achter wilt laten kun je beter even contact opnemen. het zelfde geldt als je vragen hebt over dit aanbod.

heidelandschap op de Veluwe
Na het fietsen door de bossen volgen vaak uitgestrekte heidelandschappen

Alternatieve Fietsarrangementen

Is deze route over de Veluwe toch niet helemaal wat je zocht? Op de pagina over Fietsarrangementen vind je een hoop alternatieven. Zo heeft ook Bilderberg Hotels een eigen Klavertje 4 Arrangement. Ook Eigenwijze-Reizen heeft mooie fiets-trektochten in Nederland.

Bekijk de fietsvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB fietsvakanties logo
SNP logo
fietsrelax fietsreizen logo
TUI logo

2 gedachten over “Fletcher Klavertje Vier Fietsen over de Veluwe-Zuid”

  1. We hebben klavertje vier gefietst Veluwe Zuid. We zijn in Wolfheze gestart. De eerste twee hotels prima. De derde Doorwerth bij Arnhem was het wachten op de maaltijd bijna een uur. Hebben het aangegeven bij het hotel zelf. De vloerbedekkingen bij dit hotel en klein Zwitserland waren erg vies. Geen reclame voor Fletcher. De bewegwijzering in Arnhem was slecht. Dit hebben we van meerdere deelnemers gehoord, dat het in deze stad een doolhof is.

    Beantwoorden

Plaats een reactie