Het Bilderberg Klavertje Vier Fietsarrangement: een meerdaagse fietstocht over de Veluwe

Met het Bilderberg Klavertje Vier Fietsarrangement maak je een mooie meerdaagse fietstocht in eigen land, en wel over de schitterende Veluwe. Je fietst rond de 50 kilometer per dag, en je bagage wordt vervoerd; geen gedoe met fietstassen dus. Overnachten doe je in 4 uitstekende Bilderberg Hotels. Alle details vind je op Bilderberg.nl/klavertjevier.

Bilderberg hotels logo

Dit fietsarrangement is inclusief fietsroutes (waar je uiteraard van kunt afwijken) naar het volgende hotel, 4 overnachtingen, 4x Bilderberg ontbijt en 4x een culinair diner.

Dit arrangement is een mooi optie als je de Veluwe al fietsend beter wilt leren kennen, of slechts tijd hebt voor een korte fietsvakantie in eigen land.

Tijdens dit arrangement fiets je achtereenvolgens van en naar de volgende Bilderberg Hotels:

  • Hotel Résidence Groot Heideborgh in Garderen (hier start je met fietsen na een overnachting)
  • Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn
  • Hotel ’t Speulderbos, weer in Garderen.
  • Bilderberg Hotel in Oosterbeek
  • Op de laatste dag kom je weer aan bij Hotel Heideborgh, vanwaar je weer huiswaarts keert.
Bilderberg fietsarrangementen banner 728x90

Het Bilderberg Klavertje Vier Fietsarrangement boeken

Om dit fiets-arrangement te boeken ga je naar de boekingsmodule op Bilderberg.nl, en kies je daar voor een aaneengesloten periode van 4 overnachtingen (5 dagen). De prijzen kunnen variëren afhankelijk van je gewenste reistijd.

Ook is het mogelijk voor een upgrade met betrekking tot de hotelkamers te kiezen, of om fietsen te huren als je die zelf niet meebrengt. Op de website kun je ook alvast de fietsroutes bekijken die je zult gaan afleggen.

Elke avond verblijft u in een ander gastvrij Bilderberg hotel, waar u kunt genieten van een culinair diner, luxe hotelfaciliteiten en de Bilderbergse gastvrijheid

Het Originele Klavertje Vier Arrangement

Bilderberg Hotels was de eerste initiatiefnemer van een dergelijk fietsarrangement, vandaar dat zijn hun arrangement ook wel het ‘Originele Klavertje Vier fietsarrangement’ noemen. In navolging van deze hotelketen startte ook Fletcher Hotels hun eigen Klavertje 4 fietsarrangementen.

Na uw fietstocht even ontspannen in het hotel? In ieder hotel heeft u de beschikking over onze hotelfaciliteiten, zoals een verwarmd binnenzwembad.

In samenwerking met Bilderberg Hotels zal ik in de toekomst dit originele Klavertje Vier zelf gaan fietsen. Uiteraard plaats ik daar nadien een reisverslag met mijn eigen ervaringen over op deze pagina!

Bilderberg Klavertje Vier Fietsarrangement startpunt
Hotel Heideborgh, het startpunt van het Bilderberg Klavertje Vier Fietsarrangement

Alternatieve Fietsarrangementen van Bilderberg

Naast het Klavertje Vier op de Veluwe biedt Bilderberg nog meer fietsarrangementen aan. Meer informatie daarover vind je op deze pagina. Meer lezen over de Fletcher arrangementen doe je hier. Op de verzamel-pagina over fietsarrangementen vind je een overzicht van alle grote aanbieders van korte fietsvakanties in Nederland.

Ervaringen met het Bilderberg Klavertje Vier Fietsarrangement

Ben je op deze pagina terecht gekomen omdat je dit Veluwe-arrangement zelf hebt gefietst? Dan ben ik erg benieuwd naar je ervaringen! Ik vind het leuk als je ook een kort reisverslagje achterlaat, of bijvoorbeeld een review wilt geven over de 4 hotels en bijvoorbeeld de maaltijden.

Bekijk de fietsvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB fietsvakanties logo
SNP logo
fietsrelax fietsreizen logo
TUI logo

Plaats een reactie