Valk Fietsen

Via Valk Fietsen boekt u fietsarrangementen bij gerenommeerde Van der Valk hotels op 30 locaties in Nederland. Bepaal in welke regio u graag gaat fietsen en overnachten, en boek een arrangement van 1 tot 3 overnachtingen. Bekijk het actuele aanbod en de aanbiedingen op hun website ValkFietsen.nl.

valk fietsen logo

Fietsen en overnachten in nette hotels kan in de mooiste fietsregio’s van Nederland. Zo zijn er Van der Valk Exclusief Hotels in Harderwijk (Veluwe),, Sneek, Zwolle, Dwingeloo (Drenthe), Apeldoorn en Maastricht (voor wie graag de heuvels opzoekt).

Stuk voor stuk hotels waar in de omgeving mooi gefietst kan worden. Bekijk hun website voor alle locaties met fietsarrangementen van Valk Fietsen.

De arrangementen bestaan uit 1, 2 of 3 overnachtingen, even zo vaak een ontbijtbuffet en 1 of 2 keer een 3-gangendiner. Ook zit fietshuur (7 versnellingen) inbegrepen bij de prijs. Voor een meerprijs heeft u hetzelfde fietsarrangement, maar dan met een e-bike.

U wilt gebruik maken van uw eigen fiets of e-bike? Dat kan ook, in vrijwel elk hotel is een afgesloten, overdekte fietsparkeerplaats beschikbaar, en zijn er oplaadpunten voor e-bikes.

valk fietsen website

Valk Fietsen werkt samen met fietsroute-app Fietsknoop.nl. Rond de hotels zijn fietsroutes van 20, 40 en 60 kilometer te verrijden. U legt de routes af met behulp van fietsknooppunten en de app. Per hotel kunt u dus kiezen uit drie verschillende routes, of er meerdere fietsen als u enkel nachten verblijft.

Als voorbeeld de 3 fietsroutes bij Van der Valk Hotel Apeldoorn:

  • Rondje Apeldoorn met Paleis het Loo (24.2 km, Apeldoorn)
  • Rondje Bussloo en de IJssel (39.5 km, Voorst, Bussloo, Wilp-Achterhoek)
  • Rondje Groot Apeldoorn met Radio Kootwijk (58.3 km, Radio Kootwijk, Beekbergen, Wenum)

Bekijk de fietsroutes van alle deelnemende hotels op ValkFietsen.nl en klik bovenin op ‘Fietsroutes’.


Lekker naar buiten de natuur in en actief erop uit trekken. Bekijk hier alle mogelijkheden die Valkfietsen.nl u te bieden heeft. Maak uw fietsuitje compleet met een overnachting en/of een heerlijk diner met één van onze fietsarrangementen. – Valk Fietsen

fietsers met een fietsarrangement in Nederland
Ervaar de rust van de natuur tijdens een fietsarrangement van Valk Fietsen

Ruime kamers en stijlvolle suites op unieke locaties. Alle Valk Exclusief hotels bieden u als gast luxe faciliteiten waar u uitgebreid van mag komen genieten. Boek de beste deals, voor de laagste prijzen. – Valk Exclusief

fletcher banner

Voor de duidelijkheid: de e-bike-arrangementen heten gewoon ‘e-bike arrangement’ en de arrangementen met een gewone fiets met versnellingen hebben zij ‘Sportief Iets’ genoemd.


Ervaringen met Fietsarrangementen van Valk Fietsen

Als u al eens een arrangement hebt geboekt bij Valk Exclusief dan ben ik natuurlijk benieuwd naar uw ervaringen. Als u het leuk vindt kunt u een korte review achterlaten onder aan deze pagina.

Zoekt u toch een andere bestemming voor uw fietsplan? Op deze pagina vindt u een overzicht van aanbieders van fietsarrangementen, zoals Fletcher (bekend van het Klavertje Vier fietsen), Bilderberg Fietsarrangementen en ANWB fietsarrangementen.

Ook leuk: Happen & Trappen, een culinaire fietstocht maar dan zonder overnachting. U fietst van horeca-gelegenheid naar horeca-gelegenheid.

Bekijk de fietsvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB fietsvakanties logo
SNP logo
fietsrelax fietsreizen logo
TUI logo

Plaats een reactie