Boat Bike Tours

Reisorganisatie Boat Bike Tours biedt fiets-vaarvakanties aan in Nederland en meerdere Europese landen, zoals Frankrijk en Duitsland. Voor wie nog niet eerder van fiets-vaarvakanties heeft gehoord: hierbij fietst u overdag een mooie route en slaapt u op een passagiersschip, dat iedere dag naar een nieuwe bestemming gaat. U ontbijt en dineert aan boord en vaart stukjes mee. Bezoek BoatBikeTours.nl.

logo Boat Bike Tours

Zo’n boot diende ooit voor transport van goederen, maar werd omgetoverd tot een luxe hotelschip. Meevaren heeft echt zijn charme. Door het smallere formaat kan hij niet alleen door de rivieren en kanalen, maar ook door de sluizen. Met een drankje kijkt u vanaf het dek uit over schilderachtige stadjes en natuurgebieden. Een paar uur later zit u op de fiets en bekijkt u het landschap op een andere manier. Al hun actuele reizen en de programma’s van dag tot dag vindt u op hun prettige website BoatBikeTours.nl

Boat Bike Tours

Boat Bike Tours biedt al veertig jaar fiets-vaarvakanties aan. Per jaar verwelkomt de reisorganisatie 15.000 fietsers op zijn schepen. De reizen en dag-tot-dag-programma’s staan uitgebreid vermeld op BoatBikeTours.nl. Wilt u met een reisleider fietsen of liever zelfstandig? Is er een bepaald schip waar u graag op overnacht? Gaat u een lang weekend of een week? Via de praktische zoekfunctie vindt u eenvoudig uw ideale fietsvakantie.

boat bike tours website afbeelding

Boat Bike Tours noemt zicht de grootste aanbieder van fiets-vaarvakanties in Nederland. Alleen al in eigen land is er keuze uit 20 verschillende fietscruises. Daarnaast kunt u met hen gaan fietsen en varen in België, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg. In Nederland zijn onder andere de Veluwe & Hanzesteden-reis en de Rivierenland-reis populair.

Geniet van fietsen en varen: overdag heerlijk buiten zijn met de keuze dagelijks een afwisselende route te fietsen of mee te varen aan boord van het schip. 


Adres- & Contactgegevens Boat Bike Tours

Boat Bike Tours
Aambeeldstraat 20
1021 KB Amsterdam
website: www.boatbiketours.nl
e-mail adres: info@boatbiketours.com
telefoonnummer: 020 – 723 5400


De fietsvakanties van Boat Bike Tours


Enkele populaire fietsvaar-vakanties van deze reisorganisatie:
  • Veluwe en Hanzesteden. Tijdens deze fiets- en vaarvakantie komt u door een veelzijdig landschap. Met de heuvels in Salland, de Achterhoek, de Kop van Overijssel, de Veluwe en het dal van de IJssel. De landhuizen, kastelen en Hanzesteden in het oosten van Nederland tonen de rijkdom van vroeger. U komt door een veelzijdig landschap. Van de heuvels in Salland tot de Veluwe en het IJssel-dal. Lees meer over deze reis.
  • Nederland Rivierenland. Rivieren vormen de rode draad tijdens een reis die start en eindigt in Arnhem. U fietst langs uiterwaarden, fruitbomen en natuurgebied De Biesbosch. Maar u komt ook in hoger gelegen gebieden als de Utrechtse Heuvelrug. Lees meer over deze reis.
  • Ontdek Friesland en Terschelling. De fietstochten gaan door Natura 2000-natuurgebieden, met meren, moerasbossen en rietvelden. Onderweg ziet u historische vissersdorpen en steden. Met een uitstapje naar Terschelling. Lees meer over deze reis.
  • Brugge – Antwerpen. De fietscruise van Brugge naar Antwerpen is een absolute fietsklassieker die u meeneemt door een prachtig rivierlandschap tussen deze geweldige Belgische steden. U ontdekt niet alleen de prachtige natuur rondom de rivieren en kanalen van België. U hebt namelijk ook alle tijd voor de historische steden Brugge, Gent en Antwerpen Lees meer over deze reis.
  • Amsterdam – Antwerpen. Ontdek de charme van het platteland bij de Vecht en Lek, bezoek vestingstadjes als Tholen en Vianen, maar ook grotere steden als Dordrecht en het bruisende Antwerpen. Lees meer over deze reis.
  • Amsterdam – Maastricht. Fiets en vaar door schitterende landschappen, die zijn gevormd door de rivieren de Vecht, de Neder-Rijn, de Waal, de Linge en de Maas. Lees meer over deze reis.
  • Sail & Bike IJsselmeer. Weer heel anders: varen op een zeilschip. Zeilervaring is niet nodig, maar u mag de bemanning helpen. U fietst langs de westelijke en oostelijke oever van het IJsselmeer. Lees meer over deze reis.
  • Sail & Bike Waddenzee. Bezoek al fietsend en zeilend het gebied rondom de prachtige Waddenzee, die Unesco-werelderfgoed is, met ook zijn eilanden. Lees meer over deze reis.

Goed om te weten:

  • Boat Bike Tours heeft fiets-vaarvakanties in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg.
  • Verblijf op het schip is op basis van volpension.
  • Er zijn ook themareizen, zoals Sail & Bike, wielrennen en wijn.
  • Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het reisaanbod en de aanbiedingen.
  • Boat Bike Tours is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Ervaringen met Boat Bike Tours

Heeft u al eens een fietscruise geboekt bij deze reisorganisatie? Dan vinden wij het leuk als u uw ervaringen met ons wilt delen. Vergeet niet uw bestemming te vermelden.

Alternatieve Reisorganisaties voor Fiets-Vaarvakanties

Heeft u de fiets-vaarvakanties van Bike Boat Tours bekeken en toch niet helemaal gevonden wat u zocht? Wij hebben info over diverse andere reisorganisaties voor fietscruises. Mogelijke alternatieven zijn Fital Fietscruises en Travely Days. Of bekijk de overzichtspagina over fiets-vaarvakanties.

Bekijk de fietsvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB fietsvakanties logo
SNP logo
fietsrelax fietsreizen logo
TUI logo

Plaats een reactie