Fietsvakantiewinkel.nl

Plannen voor een fietsvakantie? De Fietsvakantiewinkel is een uitstekend startpunt voor uw zelfstandige fietsreis.

fietsvakantiewinkel logo

In deze complete webshop vindt u fietsgidsen en -kaarten, kampeerartikelen, kookspullen, fietskleding, gereedschap, campingstoeltjes, fietstassen en andere benodigdheden voor de fietsvakantieganger. Bezoek fietsvakantiewinkel.nl

Dé website voor liefhebbers van fietsvakanties! Uitgebreide webshop voor vakantiefietsers – De Fietsvakantiewinkel.nl

website fietsvakantiewinkel

Adres- & Contactgegevens Fietsvakantiewinkel.nl

Fietsvakantiewinkel.nl
Celsiusweg 12
6662 PX Elst (GLD)
openingstijden: op vrijdag geopend, van 09.30 uur tot 16.30 uur.
website: www.fietsvakantiewinkel.nl
e-mail adres: winkel@fietsvakantiewinkel.nl


Assortiment Webshop Fietsvakantiewinkel

Zoals al eerder vermeld kunt u hier terecht voor vrijwel alles wat u voor uw (kampeer)fietsvakantie nodig heeft. Naast kampeerartikelen als tenten, lichtgewicht stoeltjes, kampeerbranders, slaapmatjes en slaapzakken vindt u er ook GPS systemen en reparatiemateriaal voor uw fiets.

Ook fietsaccessoires als spiegeltjes, lampjes en stuurtassen zijn online te bestellen. Uiteraard zijn ook de welbekende Ortlieb fietstassen via hen te bestellen. En niet onbelangrijk: diverse fietsgidsen van bekende en minder bekende routes, zoals die van BikeLine.

De webshop vermeldt zelfs dat zij het grootste aanbod van fietskaarten en -gidsen hebben. Een andere webshop waar veel fietsgidsen te bestellen zijn is reisboekhandel De Zwerver.

Koopjes vindt u op de aanbiedingen-pagina. Ook is er vaak een aanbieding van de week, en kunt u cadeaubonnen kopen als aardigheidje voor fietsliefhebbers.

Donateurs van de De Europafietsers ontvangen 10% korting op alle aankopen (exclusief boeken en gidsen vallend onder de wet vaste boekenprijzen) in de webshop. Tevens betaalt u geen verzendkosten binnen Nederland. Het Europafietser-donateurschap is er al vanaf 12 euro per jaar.

Fietsvakanties en Fietsvervoer

Naast fietsvakantie spullen zijn er via de Fietsvakantiewinkel ook fietsreizen in Nederland en de rest van Europa te boeken. Dit onder hun label Fietsrelax. Meer info over Fietsrelax.nl leest u op deze pagina.

Verder kunt u ook gebruik maken van de fietsbussen die in samenwerking met Cycle Tours in de zomer diverse Europese uitstopplaatsen aandoen. Meer mogelijkheden ten aanzien van fietsbussen en fietsvervoer is hier te lezen.


Goed om te weten:

 • Slechts €2.95 verzendkosten binnen Nederland
 • Vandaag voor 15:30 bestellen betekent dat uw bestelling vandaag nog verzonden wordt.
 • Showroom en fysieke winkel waar u artikelen kunt bekijken. Beperkte openingstijden en voorraad. Informeer van tevoren om teleurstellingen te voorkomen.
 • 10% korting (boeken uitgezonderd) voor donateurs van Europafietsers.
 • Overall breed assortiment fietsvakantie spullen. Bezoek fietsvakantiewinkel.nl

Mijn ervaring met de Fietsvakantiewinkel

Ik heb zelf diverse malen routeboekjes en andere artikelen (o.a. een fietsbroek met zeem, een Travelsheet) besteld bij deze winkel. Ook ben ik er een keer langs geweest omdat ik wilde checken of een bepaalde Ortlieb bikepacking stuurtas wel op de stuur van mijn trekkingfiets paste. Ik was bang dat de remkabels te veel in de weg zouden zitten. Ik mocht de tas ter plekke uit de verpakking halen en kijken of hij op mijn stuur kon. Helaas paste hij niet. Wel zeer vriendelijk dat ik dit mocht uitproberen.

De Fietsvakantiewinkel is tamelijk klein; althans het winkelgedeelte. Achterin in het magazijn liggen veel meer artikelen dan je in de winkel aantreft. Wil je net als ik iets uitproberen of passen laat dat dan van tevoren even weten, dan kunnen ze kijken of het ins huis is en klaarleggen.

Alternatieve Webwinkels

Heeft u het productaanbod van de Fietsvakantiewinkel bekeken en niet gevonden wat u zocht? Ook in de webshops van Bever Buitensport en Vrijbuiter vindt u diverse artikelen voor uw fietsreis. Fietsgidsen en routeboekjes zijn dus ook te bestellen via De Zwerver. Op deze pagina meer informatie over fietsgidsen.

Bekijk de fietsvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB fietsvakanties logo
SNP logo
fietsrelax fietsreizen logo
TUI logo

2 gedachten over “Fietsvakantiewinkel.nl”

 1. Goedemiddag,
  wij weten dat jullie geen “reisbureau” zijn, maar
  wij proberen de treinreiswinkel en n.s. te mailen, maar krijgen geen antwoord op onze vragen.
  Misschien dat jullie weten of je _ ebikes mag meenemen op de nachttrein van Basel naar Utrecht?

  Alvast bedankt voor het meedenken!

  Beantwoorden

Plaats een reactie