Fietsvakantiewinkels

Een aantal speciaalzaken heeft vrijwel alles voor je fietsvakantie. Deze fietsvakantiewinkels verkopen naast trekkingfietsen ook geschikte kleding voor je fietsreis, fietstassen, gidsen, reparatie- en andere accessoires en lichtgewicht kook- en kampeerspullen. De bekendste is de Fietsvakantiewinkel.nl, zij verkopen dan wel geen reisfietsen maar verder hebben ze eigenlijk alles. wat je nodig hebt voor een fiets(kampeer)reis.

Er zijn echter meer fietsvakantiewinkels die het vermelden waard zijn. Op deze pagina vind je een overzicht van fietszaken die hun assortiment hebben toegespitst op de vakantiefietser.

Overzicht van Fietsvakantiewinkels

Fietsvakantiewinkel.nl

Plannen voor een fietsvakantie? De Fietsvakantiewinkel is een uitstekend startpunt voor uw zelfstandige fietsreis. In deze complete webshop vindt u fietsgidsen en -kaarten, kampeerartikelen, kookspullen, fietskleding, gereedschap, campingstoeltjes, fietstassen en andere benodigdheden voor de fietsvakantieganger. Bezoek fietsvakantiewinkel.nl Dé website voor liefhebbers van fietsvakanties! Uitgebreide…

Bike4Travel

Bike4Travel is een complete winkel voor fietsvakanties. U kunt bij hen terecht voor een goede trekkingfiets, maar ook voor kampeerspullen, reparatiemateriaal en andere fietsaccessoires. Het assortiment is gericht op wereldfietsers, vakantiefietsers en bikepackers, forensen en tourfietsers. Naast de webshop hebben ze een fysieke winkel…

Saint Christopher

Saint Christopher in Gorssel in een fietsvakantiewinkel die naast high-end reisfietsen ook hoogwaardige kampeer-gear voor uw fietsreis verkoopt. De winkel bestaat sinds 2021, en is gevestigd in het centrum van Gorssel, vlakbij Museum More. Fietsmerken die u bij deze fietsvakantie-speciaalzaak vindt zijn idworx, Pilot,…


Fietsvakantiewinkels banner

Andere speciaalzaken die nog geen eigen pagina hebben zijn BikeFeeling, De Vakantiefietser in Amsterdam (waar ik ooit zelf mijn reisfiets heb gekocht), Beagle Bikes, Zwerfkei in Woerden en Vrijbuiter. Ook Decathlon heeft eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een fietsvakantie, van fietsen tot kleding en kampeerspullen. Dit is een aanrader als je een niet al te groot budget hebt.

Vakantiefiets kopen: Speciaalzaken

In de meeste van bovenstaande winkels kun je ook een vakantiefiets aanschaffen. Ik heb echter ook een pagina samengesteld met speciaalzaken op het gebeid van vakantiefietsen. Het gros van deze winkels biedt verder geen kampeerspullen en andere zaken voor je fietsreis aan. Hoogstens een set Ortlieb fietstassen en wat reparatiespullen. Je vindt het overzicht van vakantiefiets-specialisten op deze pagina. Ze staan gesorteerd op provincie.

Mochten er fietsvakantiewinkels bij komen die een vermelding waard zijn zal ik deze op termijn toevoegen. Je kunt me ook altijd tippen, neem dan even contact op.

Bekijk de fietsvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB fietsvakanties logo
SNP logo
fietsrelax fietsreizen logo
TUI logo