Amateurfietser.nl

Amateurfietser.nl is de fietsvakantie aanbieder voor amateurfietsers op de racefiets die 1, 2 of meerdere keren per week fietsen. Niet alleen voor de cracks. 

Amateurfietser.nl logo

Amateurfietser organiseert volledig verzorgde fietsreizen naar diverse bestemmingen in Europa. Zowel individueel als met een groep te boeken. Reizen in o.a. Duitsland, Frankrijk, Nederland en Italië. Bezoek amateurfietser.nl

Je hoeft geen topfietser te zijn om met plezier heuvels en bergen te kunnen beklimmen. Racefietsvakanties voor liefhebbers. Geniet van vele mooie bestemmingen in Europa.  – amateurfietser.nl

Amateurfietser website
de website van amateurfietser.nl

Adres- & Contactgegevens Amateurfietser.nl

Amateurfietser.nl
Chopinlaan 2a
7333GD Apeldoorn
openingstijden: niet van toepassing
website: www.amateurfietser.nl
e-mail adres: contact@amateurfietser.nl
telefoonnummer: +31 648 44 06 04 | openingstijden ma t/m vrij 9-21


Amateurfietser.nl: fietsvakanties voor racefiets

Amateurfietser.nl organiseert laagdrempelige racefiets vakanties naar diverse bestemmingen in Europa. Ze richten zich op racefietsers van alle niveaus. Ze omschrijven hun doelgroep als volgt: ‘Amateurfietsers zijn in Nederland tevreden zijn met een gemiddelde snelheid tussen de 26 en 32 kilometer per uur. Ze fietsen met regelmaat afstanden tussen de 50 en 90 km met af en toe uitschieters boven de 100. Onze amateurfietsers dromen over die mooie beklimmingen uit de Tour en zouden best wel eens een poging willen wagen om de Stelvio op te fietsen. Ze vinden het leuk om 1 of 2 keer per jaar individueel aan te haken bij een groep van hetzelfde fietsniveau om nieuwe bestemmingen te verkennen.

Naast de fietsvakanties waar je als individuele racefietser voor kunt boeken organiseren ze ook groepsreizen voor vrienden, een wielervereniging of bedrijf. Kies uit het bestaande aanbod of neem contact met ze op voor een groepsreis op maat. Elke willekeurige bestemming is mogelijk. 

De fietsvakanties van Amateurfietser.nl zijn volledig verzorgd inclusief reisbegeleiding, overnachtingen in 3 of 4 sterrenhotels, ontbijt, diners, sportvoeding en sportdrank. Op een aantal reizen is een volgauto beschikbaar.  


Enkele bestemmingen van Amateurfietser.nl:
 • Stelvio, Italië: Zit je regelmatig op de fiets en heb je de nodige kilometers in je benen dan liggen er een aantal prachtige beklimmingen voor je in het verschiet vanuit standplaats Bormio. Met als uitschieter de mythische Stelvio op 2758m hoogte. Bekend van de Giro Meer over deze fietsreis hier.
 • Vogezen, Frankrijk: Nieuw in het aanbod. Op slechts 7 uur rijden vanuit Utrecht ligt een prachtig fietsgebied. Door vele wielrenners al ontdekt om daar de klimmersbenen te testen. De beklimmingen zijn niet al te lang en over het algemeen goed te doen. Bekijk deze fietsvakantie.
 • Sauerland en Eifel, Duitsland: Op slechte enkele uren rijden van de Nederlandse grens liggen twee prachtige fietsgebieden voor enkele dagen fietsplezier. Ideaal om eens kennis te maken met wat meer uitdagender heuvelgebied of om een basis te leggen voor serieuze beklimmingen in de Alpen. Reizen naar Duitsland vind je hier.
 • Zuid Limburg en de Veluwe: Maak in 1 dag kennis met de mensen achter amateurfietser en fiets mee over de prachtige Veluwe met de Posbank als voornaamste ‘hoogtepunt’ of geniet van een weekend Zuid Limburg, een fietswalhalla. Niet voor niets reizen vele fietsers jaarlijks voor een weekend af naar dit haast on-Nederlandse heuvelland. Meer informatie op de website.

Goed om te weten:

 • Fietsvriendelijke accommodaties
 • Reisbegeleiding aanwezig
 • Volgauto bij enkele reizen standaard
 • Volledig verzorgd inclusief sportvoeding en sportdrank 
 • Alle niveaus
 • Flexibele dagafstanden afhankelijk van niveau van de groep
 • Groepsreizen op maat mogelijk
 • Geen boekingskosten
 • Aparte boekingsportal voor groepen en bedrijven
 • Huurfietsen mogelijk
 • Duurzaam; Reizen worden deels gecompenseerd door afdracht aan justdiggit.org
 • Aangesloten bij GGTO, garantiefonds voor gespecialiseerde touroperators
 • Bezoek Amateurfietser.nl

Ervaringen met Amateurfietser.nl

Ben je al eens op pad geweest met deze reisorganisatie? Dan lees ik graag je ervaringen terug. Je kunt onderaan deze pagina een review achterlaten. Als je een reisverslag wilt indienen kan dat ook, neem dan even contact op. Laat ook weten wat je bestemming was.

Alternatieve Reisorganisaties

Heb je de wielren-vakanties van Amateurfietser bekeken en niet gevonden wat je zocht? Wij hebben info over diverse andere reisorganisaties voor wielren-reizen. Interessante alternatieven zijn TUI Sports, Cycle Tours en Viva Velo.

TUI sports banner
Bekijk de fietsvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB fietsvakanties logo
SNP logo
fietsrelax fietsreizen logo
TUI logo

Plaats een reactie