Ervaringen met het Fletcher Klavertje Vier fietsen

Ik ben op zoek naar ervaringen met het Fletcher Klavertje Vier fietsen, en dan kan het om alle mogelijke routes gaan. Je ervaring wordt (anoniem) onderaan deze pagina in de comments geplaatst. Je kunt jouw ervaringen met het Fletcher Klavertje Vier via het contactformulier insturen of hier onder een comment plaatsen. Geef ook aan welk Klavertje Vier je hebt gefietst.

Wat is het Fletcher Klavertje Vier?

Voor de lezers die niet bekend zijn met het Fletcher Klavertje Vier fietsen volgt hier een korte uitleg van het concept.

Fletcher, als een keten van hotels, heeft een aanzienlijk aantal vestigingen verspreid over ons land. Een aantal van deze locaties bevindt zich in prachtige fietsgebieden, zoals bossen, heidegebieden of aan de kust. Er worden zowel 4- als 5-daagse fietsarrangementen aangeboden, waarbij de tarieven logischerwijs variëren. Ook wisselt het aantal Klavertje Vier fietsarrangementen dat te boeken is nogal eens. Eerder zag ik er 10 op de site, nu maar 6. Kan ook met de seizoenen te maken hebben.

Na het kiezen van jouw gewenste fietsregio, kun je het arrangement online reserveren. Afhankelijk van de regio die je kiest, wordt bepaald of je 4 of 5 dagen gaat fietsen (wandelen is ook een optie). Jouw bagage wordt elke dag naar het volgende hotel getransporteerd, waardoor het dragen van fietstassen niet nodig is.

Inclusief bij het arrangement is een ontbijtbuffet en dagelijks een 3-gangenmenu, evenals speciale fietsroutes samengesteld door de ANWB. Ik ben met name benieuwd ook naar de ervaringen met het ontbijt en het 3-gangenmenu. Deze routes zijn ontworpen op basis van bekende fietsknooppunten, waardoor je eenvoudig zonder navigatie kunt navigeren.

Klavertje Vier Fletcher banner


Bij alle Fletcher hotels is het mogelijk om een e-bike te huren, wat handig is als je geen eigen fiets wilt meenemen of als je de afstanden van 4×45 km behoorlijk uitdagend vindt. Er lijkt echter geen informatie beschikbaar te zijn over het huren van een reguliere fiets op hun website. Als alternatief kun je ook kiezen voor een snelle e-chopper, maar hiervoor is wel een AM-rijbewijs vereist. Mijn advies zou zijn: neem de tijd en verken de omgeving op een normale fiets of eventueel een e-bike.

Het enige wat je hoeft te doen is genieten van het fietsen en de prachtige omgeving. Kom je met de auto? Bij het startende hotel is gratis parkeergelegenheid beschikbaar, waardoor je auto veilig staat terwijl je de fietspaden in de omgeving verkent. Meer uitgebreide informatie over deze Klavertjes 4 vind je op deze pagina. Informatie over andere arrangementen is ook beschikbaar, op de fietsarrangementen pagina.

Ervaringen met het Fletcher Klavertje Vier fietsen Veluwe


Waarom zoek ik naar Ervaringen met het Fletcher Klavertje Vier fietsen?

Ik merk dat er veel op gezocht wordt en dat er via mijn site veel van dit soort arrangementen worden geboekt. Echter heb ik er weinig zicht op of de fiets-arrangementen goed bevallen zijn, omdat er weinig mensen zijn die hun ervaringen achterlaten. Mogelijk dat dit bericht wel meer reacties oproept.

Ik ben heel benieuwd naar de ervaringen, zwoel goede als minder goede uiteraard. Waren de hotels in orde? (de kwaliteit van Fletcher Hotels wisselt nogal eens schijnt). Hoe was het ontbijt en het diner? Waren de fietsroutes mooi en duidelijk beschreven? Jouw ervaring helpt en hopelijk staat hij ronder op termijn een mooi aantal reviews van deze arrangementen.

Bekijk de fietsvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB fietsvakanties logo
SNP logo
fietsrelax fietsreizen logo
TUI logo

Plaats een reactie