Cycletours voegt Zweden toe aan fietsbus-bestemmingen

Reisorganisatie Cycletours heeft de Zweedse plaatsen Jönköping en Kungälv toegevoegd aan hun fietsbus-mogelijkheden.

Cycletours schrijft op hun website: “In Zweden kun je door het hele land gebruik maken van een uitgebreid netwerk van goed bewegwijzerde fietspaden voor een prachtige fietsvakanties. Het klimaat is milder dan in Noorwegen, minder regen, en vergelijkbaar met het klimaat in Denemarken. De fietsroutes in Zweden zijn verdeeld in zwarte voor regionale fietsroutes, groene voor landelijke fietsroutes en blauwe voor plaatselijke routes. “

Fietsbus naar Zweden: nieuwe fiets-mogelijkheden

De nieuwe fietsbus-bestemming biedt mogelijkheden aan fiets die bijvoorbeeld de Jutlandroute of de grote North Sea Cycle Route willen doen. Opstapplaatsen voor de fietsbus naar Zweden zijn Amsterdam, Apeldoorn en Hengelo. De bus rijdt alleen in het zomerseizoen: juni, juli en augustus. U kunt zowel een enkeltje als retour boeken, en zowel gewone fietsen als e-bikes kunnen mee.

Meer info over deze nieuwe fietsbus-mogelijkheden vindt u op cycletours.nl/fietsbus-zweden. Let ook op de voorwaarden.

Cycletours had al diverse buslijnen richting het zuiden en zuid-oosten van Europa lopen. Hier is dus een fietsbus richting Scandinavië bij gekomen. Meer over de mogelijkheden wat betreft fietsbussen en fietsvervoer leest u op deze pagina. Het reisaanbod van Cycletours vindt u hier.

Ervaringen met fietsen in Zweden

Heeft u al eens in Zweden gefietst? Zo ja, welke routes? Hoe had u het vervoer van en naar Zweden geregeld? We lezen uw ervaringen graag terug.

Bekijk de fietsvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB fietsvakanties logo
SNP logo
fietsrelax fietsreizen logo
TUI logo

Plaats een reactie