Cycletours biedt wederom 2 nieuwe fietsbus-bestemmingen aan

Reisorganisatie Cycletours heeft opnieuw 2 nieuwe bestemmingen aan hun toch al omvangrijke fietsbus-aanbod toegevoegd. Het gaat om Langres in Frankrijk, en Saint Louis, ten noord-westen van Basel op de Frans-Zwitserse grens. Vanaf dit voorjaar zijn deze bestemmingen te boeken via Cycletours.nl/fietsbussen.

Langres

Langres is het begin- (of eindpunt) van de internationale fietsroute ‘De Maasroute’. Deze stad in het oosten van Frankrijk ligt ongeveer 100 kilometer ten noorden van Dijon. Ook ligt Langres zo’n 50 kilometer van Troyes, waar de ‘Langs Oude Wegen’ route naar Santiago doorheen loopt.

Basel
Basel, op weg naar Rome via de route van Paul Benjaminse

Basel

De fietsbus naar Basel is praktisch voor fietsers die bijvoorbeeld de Onbegrensd fietsen naar Rome route van Benjaminse in stukken willen knippen, of alleen het gedeelte Basel – Florence of Basel – Rome willen fietsen. Of als u de Fietsrelax fietsvakantie ‘van Chur naar Basel’ doet en vervoer terug naar Nederland zoekt.

Daarnaast is de Zwitserse stad een knooppunt voor tal van andere fietsroutes, en is fietsen in Zwitserland sowieso geen straf.

Meer nieuwe fietsbus-bestemmingen

een jaar eerder voegde Cycletours ook al nieuwe fietsbus-bestemmingen toe aan het reisaanbod. Toen ging het om Praag en Dresden. Lees daar hier meer over.

Lees meer over de Cycletours fietsbussen, of over de reisorganisatie Cycletours zelf. Naast fietsbussen hebben ze ook tal van (groepsreizen)reizen en wielrenvakanties op hun website staan. Latten we hopen dat het dit jaar ook echt mogelijk zal zijn om weer op fietsvakantie in het buitenland te gaan.

Bekijk de fietsvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB fietsvakanties logo
SNP logo
fietsrelax fietsreizen logo
TUI logo

Plaats een reactie