Fiets en Wandelbeurs 2021 Afgelast; wordt een ‘interactief digitaal event

De Fiets en Wandelbeurs en E-bike Xperience van 19 en 20 februari, en later verzet naar mei, is afgelast. Door de corona-crisis is het niet mogelijk een dergelijk grootschalig evenement te organiseren. De organisatie heeft gekozen voor een online alternatief.

Dit jaar beleeft de Fiets en Wandelbeurs voor het eerst een online editie. Op 23 en 24 april presenteert ze een interactief digitaal event onder de noemer ‘Fiets en Wandelbeurs Online Experience’.

 “Noodgedwongen hebben we het fysieke event moeten annuleren vanwege de coronacrisis”, zegt Theo Jorna, directeur Hicle Events. “Het is momenteel niet mogelijk een volwaardige fysieke beurs op poten te zetten ondanks de toch wel grote belangstelling. Tegelijkertijd keken we naar de optie van een digitale editie voor onze Fiets en Wandelbeurzen dit jaar in Utrecht en Gent. En we werden aangenaam verrast door de mogelijkheden.”

In een enquete, enige tijd geleden uitgevoerd onder trouwe bezoekers van de beurs, kwam al naar voren dat een beurs in mei 2021 werd verkozen boven een beurs op de vastgelegde data in februari 2021. Helaas bleek het naderhand niet mogelijk een beurs te organiseren.

Online fiets en wandelbeurs Event

Het zal mij benieuwen of het daadwerkelijk lukt de beurs in mei te houden. (update:niet gelukt dus) Ik hoop het van harte. Het zal lastig worden de beurs naar een nog latere datum te verzetten, want dan is het vakantieseizoen echt begonnen. In het najaar lijkt ook niet heel zinvol. Daarbij moeten alle exposanten ook nog ‘kunnen’.

Maar hopelijk gaat het allemaal volgens plan en wordt de boel niet opnieuw verzet. Onlangs werden de genomineerden voor Fietsroute van het Jaar 2021 bekend gemaakt.

Lees meer over de jaarlijkse Fiets- en Wandelbeurs op deze pagina. Op de Beurzen & Evenementen-pagina vindt u een overzicht van kampeer- en vakantie-gerelateerde beurzen.

Bekijk de fietsvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB fietsvakanties logo
SNP logo
fietsrelax fietsreizen logo
TUI logo

Plaats een reactie