Nieuwe Nederlandse Fietsvakanties bij Eye4Cycling

Reisorganisatie Eye4Cycling heeft voorafgaand aan het aankomende fietsseizoen diverse nieuwe Nederlandse fietsvakanties toegevoegd aan het reisaanbod.

Dit jaar werd er flink veel gefietst in eigen land, en diverse reisorganisaties springen daar op in door meer fietsvakanties in eigen land aan te bieden.

Onder hen dus ook Eye4Cycling.nl, dat dit jaar heeft gebruikt om naast de website ook haar reisaanbod grondig te herzien. De volgende Nederlandse fietsvakanties zijn vanaf nu te boeken bij Eye4Cycling!

• 4- en 6-daagse fietsvakantie in Drenthe: Prachtige natuur, eeuwenoude geschiedenis, afwisselende landschappen en fantastische fietspaden. Individuele fietsreis voor elk niveau. Elke dag keuze uit 2 routes, verschillend in lengte.
• 3-daagse MTB in Drenthe: Liever mountainbiken? De Drentse Hondsrug is een mooie plek waar je je helemaal kunt uitleven op de MTB. Voor fietsers met een behoorlijke fietsconditie.
• Culinair fietshoogstandje: 4-daagse culinaire fietsreis langs de IJssel. Individuele reis met bagagevervoer. Met Hanzesteden Zwolle en Deventer. Voor elk fietsniveau.
• Drenthe op z’n mooist!: 7-daagse hoteltrektocht in Drenthe langs culturele hoogtepunten, natuurparken en brinkdorpen. Overnachtingen met ontbijt in 3-sterren-hotels.
• Fietsen langs de hanzesteden: 8-daagse fietsvakantie langs diverse mooie stadjes op de Veluwe, zoals Harderwijk, Elburg en Kampen. Ook bij deze individuele reis is het bagagevervoer geregeld.
• De Rijn en Romeinen: Keuze uit 5 of 7 dagen. Fietstrip in de voetsporen van de oude Romeinen. U fietst een stukje van de beroemde Limes-fietsroute.
• Grand Tour de Hoge Veluwe: Mooie fietsreis waar de Veluwe centraal staat. Inclusief Nationaal Park de Hoge Veluwe (met het Jachthuis Sint Hubertus), Doesburg, Wageningen en De Ooijpolder.

Elke reis staat uitvoerig beschreven op hun website. Daar vindt u ook het dagprogramma, details met betrekking tot overnachten en natuurlijk de beschikbare data en prijzen.

eye4cycling nederland

Eye4Cycling is net even anders

Op zoek naar een geheel verzorgde fietsvakantie die net even anders is dan die van andere aanbieders? Eye4Cycling combineert natuur en cultuur, maar zorgt er ook voor dat men slaapt op bijzondere locaties, zoals een 900 jaar oud klooster of op een schip.

Of u nu met een groep wilt fietsen of gezellig samen met een fietspartner; het kan allemaal. En de reizen zijn tot in de puntjes verzorgd, tot bagagevervoer en de verhuur van toerfietsen en e-bikes aan toe. Het enige wat u zelf dient te doen is fietsen en genieten! Bekijk het gehele geactualiseerde aanbod op hun website www.eye4cycling.nl.

De prachtige Nederlandse natuur met tal van historische bezienswaardigheden is een uitgelezen omgeving voor het maken van mooie fietstochten door bos, heide, vennetjes en zandverstuivingen. Kortom: teveel om op te noemen en te ontdekken op tijdens deze fietsvakantie! – Eye4Cycling over Drenthe

Wandelen en Fiets-Vaarvakanties

Naast fietsvakanties en fiets-vaarvakanties biedt Eye4Cycling ook wandelvakanties. Lees meer over fiets-vaar-vakanties.

Bekijk de fietsvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB fietsvakanties logo
SNP logo
fietsrelax fietsreizen logo
TUI logo

Plaats een reactie