Fietsen rond Segovia & Giro del Veneto

Fietsreisorganisatie Cycletours heeft twee nieuwe bestemmingen toegevoegd aan het reisaanbod; eentje in Spanje, en één voor wielrenners, in Italië.

Fietsen rond Segovia

De eerste reis gaat naar het authentieke Spanje, en heeft als startpunt de stad Segovia, ten noorden van Madrid. Deze oude stad staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Ook bezoekt u

Hoogtepunten tijdens deze reis zijn Duratón Parque Natural, Collado Hermoso en Pedraza. Bekijk het gedetailleerde dagprogramma van de fietsreis rond Segovia op de website van Cycletours.

Bij deze individuele hotelreis zijn de dagafstanden vrij beperkt (rond de 40 km per dag) maar in dit Spaanse landschap dient wel hier en daar geklommen te worden. Toch overstijgt het aantal hoogtemeters nooit de 600.; meestal hoeven er slechts 200 tot 300 hm te worden overwonnen.

segovia Spanje
De Spaanse stad Segovia

Cycletours heeft nog meer reizen in mooie Spaanse regio’s, zoals Andalusië (‘Van Sevilla naar Cádiz”) en Extremadura (‘Van parador naar parador in Spanje’). Bekijk het volledige Spaanse reisaanbod op Cycletours.nl.

Giro del Veneto

De tweede nieuwe fietsbestemming is bestemd voor wielrenners, en leidt u over heuvels in de buurt van Venetië. Ook dit is een individuele reis, waarbij u overnacht in hotels. Start- en eindpunt is Vicenza.

Bassano del Grappa
Het Italiaanse Bassano del Grappa, vooral bekend om de Ponte Vecchio (Ponte degli Alpini) 

Hoogtepunten zijn een bezoek aan Venetië, Bassano del Grappa, het Plateau van Asiago en de Monte Grappa. De etappes zijn samengesteld in samenwerking met een Italiaanse oud-profwielrenner.

De reisorganisatie heeft deze trip fietsniveau 5/6 meegegeven, wat betekent dat er veel geklommen moet worden en de dagafstanden behoorlijk zijn. Alleen voor geoefende wielrenners dus. Bekijk het gedetailleerde dagprogramma van de Giro del Veneto.

Reisorganisatie Cycletours

Naast avontuurlijke fietsvakanties en wielrenreizen biedt Cycletours ook fietsbussen aan, waarmee u ’s nachts naar uw gewenste fietsregio kunt afreizen. Uw fietsen gaan in een aanhanger achter de bus. Lees meer op onze pagina over Cycletours. Een deel van de (groepsreizen)reizen wordt overigens georganiseerd in samenwerking met Sawadee.

Bekijk de fietsvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB fietsvakanties logo
SNP logo
fietsrelax fietsreizen logo
TUI logo

Plaats een reactie