Win een VIP-arrangement naar de Col du Tourmalet-etappe van de Tour de France

Maak de 14de etappe van de aankomende Tour de France mee als VIP! Onder fietsvakantie-liefhebbers zijn er vast velen die een bijzondere interesse hebben voor La Grande Boucle, dus deze wedstrijd wil ik jullie niet onthouden.

De bekende Col du Tourmalet staat centraal in de 14de etappe van de Tour de France 2019. Het peloton rijdt in deze 114 kilometer tellende etappe van Tarbes naar Tourmalet Barèges.

Yelloh Village stelt enkele gelukkige winnaars in staat deze etappe van dichtbij mee te maken, als VIP.

Als je kans wil maken op deze prijs hoef je alleen maar enkele vragen te beantwoorden. Om mee te doen ga je naar Tour de France wedstrijd-pagina.

yelloh village bij Tourmalet
Stacaravans op een Yelloh! Village park. Fietsmogelijkheden te over.

Wat kun je precies winnen?

Beleef de mythische etappe van de Tourmalet VIP met Yelloh! Village! Dit is wat de winnaars precies mogen verwachten:

  • Vlucht voor 2 personen van Amsterdam (of Brussel) naar Toulouse
  • 3 overnachtingen op camping Le Lavedan, inclusief WiFI, handdoeken et cetera
  • Een huurauto gedurende jullie verblijf

Op de dag van de Tour-etappe zelf maak je de slijtageslag die de wielrenners ondergaan van dichtbij mee, als VIP-gast. Dit betekent:

  • De etappe van dichtbij meemaken in het VIP-gedeelte (je zit niet in een volgauto of iets dergelijks)
  • Aperitief en lunch aan je eigen tafel
  • Je zit vooraan als de reclame-karavaan en het peloton langsrijden
  • een “VIP Champagne” moment en een cadeautje van de Tour de France

Kamperen op niveau in de buurt van de Tourmalet

Yelloh Village biedt een reeks kwaliteitscampings voor gelegen in de mooiste regio’s van Frankrijk. een van die campings is Le Lavedan. De camping-dorpen, die ook op de ANWB Campingsite staan, hebben goede voorzieningen voor het hele gezin. In totaal hebben ze 84 campings in Frankrijk, Spanje en Portugal. Naast de bekende staplaatsen voor (lichtgewicht) tenten en caravans kun je er ook stacaravans huren. Wat luxer kamperen dus, op veel parken zijn ook aqua parks aanwezig, en is er avondanimatie. Misschien niet echt het type sobere camping waar de vakantiefietser de nachten doorbrengt, maar voor een wat luxere familievakantie ideaal.

Fietsen in Frankrijk

Als je zelf van fietsen houdt kun je vanuit deze camping bijvoorbeeld de fietsen, een fietspad dat leidt tot Lourdes. Veel natuur en een prachtig landschap zul je hier tegenkomen. Meer info over de Voie Verte des Gaves op deze website.

Wil je naast het meedingen naar deze prijs ook zelf wel eens fietsen in Frankrijk? Reisorganisaties die gesocialiseerd zijn in fietsvakanties in Frankrijk zijn Fiets-Fun en SNP Fietsvakanties. Vraag bijvoorbeeld naar de mogelijkheden om (in de buurt van) bekende Tour de France-etappes zelf te fietsen.

Mogelijk verschijnen er op deze site binnenkort nog meer prijsvragen waarbij je een trip naar de Tour de France kunt winnen. Heb je meegedaan aan deze prijsvraag? Laat dan even een comment achter. Ook links naar andere Tour de France prijsvragen zijn welkom.

Voor hen die meedoen aan de wedstrijd, bonne chance!

Bekijk de fietsvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB fietsvakanties logo
SNP logo
fietsrelax fietsreizen logo
TUI logo

Plaats een reactie