‘Gekker moet ’t niet worden?’: nieuw reisboek als ode aan het Niet Normaal

Gekker moet 't niet worden

Wereldreiziger, reisondernemer en schrijver Pascal Kolkhuis Tanke heeft zijn derde boek gepubliceerd. In ‘Gekker moet ’t niet worden? Tropical Cyclist off the record’ beschrijft hij zijn meest wonderbaarlijke reisanekdotes van de afgelopen 15 jaar. Het zijn de verhalen die andere reisorganisaties juist niet vertellen, omdat ze té vreemd en avontuurlijk zijn.

Eerder verschenen van hem de roman ‘De gladiolen en de dood’ (De Arbeiderspers, 1996) en het reisboek ‘Zeven nomadische jaren’ (2006).

Na omzwervingen in het professionele wielrennen, de universitaire wereld en het bedrijfsleven startte Pascal Kolkhuis Tanke (1962) in 2000 reisorganisatie Tropical Cyclist.

In ‘Gekker moet ’t niet worden?’ neem ik je mee naar de 9 reiservaringen die me nog steeds doen uitbarsten in lachen, zweten, beven of een traan laten wegpinken. Het voorwoord beschrijft optimaal hoeveel nomadisch léven in de 135 pagina’s zit!

Tropical Cyclist

Tropical Cyclist organiseert fietsreizen in avontuurlijke, ‘vreemde’ bestemmingen, zoals Iran, Rwanda, de Himalayas en Pakistan. Corona bracht deze tours tot een volledige stilstand, maar gaf hem juist wel de ruimte en tijd om een ode aan het ‘Niet Normaal’ te schrijven. En met het vaccin in zicht kan in ieder geval weer gedroomd worden over verre reizen.

Het reisboek ‘Gekker moet ’t niet worden’ bestellen

Het boek Gekker moet ’t niet worden is te bestellen via de website van tropicalcyclist.com/mijn-boek-miniatuurtjes. Daar is ook een inkijk-exemplaar te zien. Bij 3 stuks betaalt u geen verzendkosten, en bij de aanschaf van 5 boeken betaalt u er slechts 4.

Fietsreisboeken

Met het persbericht van Pascal is een nieuwe rubriek ontstaan op fietsvakanties.net: Reisboeken. Ook een boek uitgebracht? Stuur een berichtje via de contactpagina en wellicht plaats ik uw persbericht of verhaal ook. Bekijk ook de pagina met boeken over fietsreizen, waar nog 15 andere titels te vinden zijn.

Bekijk de fietsvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB fietsvakanties logo
SNP logo
fietsrelax fietsreizen logo
TUI logo

Plaats een reactie