Fiets- en Wandelweken bij Camping De Kleine Wolf

Camping De Kleine Wolf, gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal, heeft een leuke deal voor fietsers en wandelaars: de Fiets- en Wandelweken.

Boek een vakantie in één van de geselecteerde periodes en ontvang gratis fiets- en wandelroutes door de schitterende omgeving van de camping. Deze actie-periodes staan vermeld op hun site kleinewolf.nl

Fietsen en wandelen in het voor- en naseizoen

In het voor- en naseizoen buiten de schoolvakanties probeert Camping de Kleine Wolf in te zetten op een iets oudere doelgroep zonder kinderen, die er graag te voet of per fiets op uit trekt om de omgeving te ontdekken.

logo kleine wolf

Voor hen heeft Camping de Kleine Wolf speciale fiets- en wandelroutes uitgezet vanaf de camping, met leuke stops onderweg, bijvoorbeeld voor koffie met gebak.

De fiets- en wandelroutes variëren van 16 tot 50 kilometer en lopen onder andere doorheen gevarieerde lansschap van het Overijsselse Vechtdal.

Daarnaast bieden ze voor een schappelijk bedrag een 3-gangen-diner aan en zijn er faciliteiten op de camping zoals het zwembad, de supermarkt, het prachtige sanitair (ook privé sanitair vanaf 1 april dit jaar) perfect voor een fijne vakantie voor gasten die in de omgeving willen wandelen of fietsen.

Het Vechtdal Overijssel bestaat uit de gemeentes Ommen, Dalfsen en Hardenberg, en kent een mooi netwerk aan fietspaden. Natuurlijk kunt u ook buiten de genoemde periodes terecht voor een korte fietsvakantie in eigen land!

Accomodaties

U kunt op Camping de Kleine Wolf uiteraard kamperen, met tent, camper of caravan. Maar ze hebben ook trekkershutten, chalets en luxe glamping accommodaties. Ook kunt u een vrijstaande bungalow huren. Bekijk de verschillende mogelijkheden.

zwaluwlodge camping
De Zwaluwlodge op Camping De Kleine Wold

Fiets & Wandelweken van Camping De Kleine Wolf

Ze bieden de fiets- en wandelweken in bepaalde periodes aan. Dit zijn met name de periodes buiten de schoolvakanties wanneer het wat rustiger is op de camping. De periodes voor de Fiets- & Wandelweken vindt u op kleinewolf.nl/fiets-wandelweken.

Ook bieden ze naast de fiets- en wandelweken ook leuke activiteiten aan op de camping. Zoals jeu de boules, oud hollandse spellen, midgetgolftoernooi etc. De Kleine Wolf wil graag flexibele aankomst- en vertrekdagen behouden dus hebben zij geen vaste arrangementen voor de gasten. Fietsers en wandelaars kunnen komen wanneer ze zelf willen.

Kleine Wolf banner

Over Camping De Kleine Wolf

Deze heerlijke ***** sterrencamping leent zich vanwege de mooie omgeving prima voor een (korte) fietsvakantie. Gaat toch met de kids? Kinderen beleven waterpret in de verwarmde binnen- of buitenzwembaden, hebben urenlang speelplezier in het indoor speelparadijs, spelen met zand en water aan het strand met echte palmbomen, genieten van de fantastische shows in het theater of doen mee aan de activiteiten van het dolenthousiaste animatieteam.

Dit jaar is Kleinewolf.nl dan ook verkozen tot camping van het jaar 2020, en is ook genomineerd voor Camping van het Jaar 2021.

kamperend stel met fietsen aan de hand
U kunt met uw eigen fiets komen, maar de camping verhipt ook fietsen

Fietsarrangementen

Wellicht ook interessant, als u liever vanuit een hotel dan vanaf een camping uit fietsen gaat: onze pagina over fiets-arrangemten. Dit kan bijvoorbeeld bij Fletcher Hotels en Valk Fietsen.

Bekijk de fietsvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB fietsvakanties logo
SNP logo
fietsrelax fietsreizen logo
TUI logo

Plaats een reactie