De Fietsvakantie Podcast van Fietskriebels.com

Zijn fietsvakanties je hobby en vind je het leuk om naar andermans verhalen te luisteren? Luister dan eens naar de fietsvakantie podcast van Fietskriebels.com.

Fietsvakantie Podcast Logo

Ik kwam deze podcast min of meer bij toeval tegen toen ik op Spotify eens zocht op ‘fietsvakantie’. Na deze vondst heb ik er gelijk een aantal achter elkaar geluisterd, want ik vind ze goed gemaakt en de maker heeft een prettige stem.

Deze podcast verdient meer luisteraars en hier op fietsvakanties.net zijn ongetwijfeld veel potentieel geïnteresseerde lezers.


Fietsvakantie Podcast Gasten

Ik fiets zelf vaak routes van Paul Benjaminse, en dit is een van zijn in fietsland bekende gasten. Benjaminse is onder meer bekend van de fietsroutes naar Rome en Parijs.

Een andere bekende podcast-gast was Hans Reitsma, die ook een fietsroute naar Rome heeft samengesteld. Meer recent ontving maker Henrik Kos de bekende wereldfietser Frank van Rijn. Uit dit gesprek is dermate veel materiaal ontstaan dat er maar liefst 3 podcasts zijn opgenomen.

Naast ‘bekenden’ binnen de branche spreekt maker Henrik Kos ook met hobby-fietsers die graag vertellen over hun laatste reis. Zo is er een leuke podcast over een avontuurlijke Nederlandse dame die bikepackend door Portugal trok, maar niet over de gebaande paden. Bovendien fietst Henrik zelf ook en vertelt hij daarover. Meer over zijn reizen vind je natuurlijk op zijn site Fietskriebels.com

De serie, in de zomer van 2020 gestart, is gericht op de aspirant vakantiefietser, die nog vragen heeft over de ‘handel en wandel’ tijdens een meerdaagse fietstocht. Ik wil hiermee een bijdrage leveren aan de voorbereiding en het inzicht vergroten voor hen die een fietsvakantie overwegen -Henrik Kos Fietskriebels.com

Luistermogelijkheden

De Fietsvakantie Podcast is op verschillende manier te beluisteren, waaronder natuurlijk Spotify. Je kunt echter ook luisteren via Apple Podcasts, Breker, Google Podcasts en RadioPublic. Bekijk alle mogelijkheden op anchor.fm of bezoek Fietskriebels.com/podcast voor de meest recente aflevering.

Ben jij een vaste luisteraar van de fietsvakantie podcast? Laat dan ook zeker een comment achter. Dat kan hier onder aan deze pagina. Fietskriebels.com is ook actief op Instagram.

Ik fiets zelf alleen in mei t/m september en vind het heerlijk om buiten het fietsseizoen toch wat ‘feeling’ met het vakantiefietsen te houden. Een website als deze onderhouden, maar ook het luisteren naar de Fietsvakantie Podcast dragen daar zeker aan bij. Ik doe er inspiratie op voor fietsreizen in het buitenland, maar ook voor fietsvakanties in eigen land.

Lees je graag over fietsvakanties? Bekijk dan eens de pagina over fietsvakantie boeken, waar ook een aantal boeken van Frank van Rijn te vinden zijn.

Bekijk de fietsvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB fietsvakanties logo
SNP logo
fietsrelax fietsreizen logo
TUI logo

Plaats een reactie