zoeFietsvakanties

logo zoefietsvakanties.nl

Bij reisorganisatie zoeFietsvakanties kunt u fietsvakanties op maat laten maken, geheel gevormd naar uw wensen.

Waar de meeste reisorganisaties op deze website gestandaardiseerde reizen aanbieden, kunt u bij eigenaresse en oprichter Ellen Meijer exact aangeven wat voor fietsreis u wilt maken. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw huisadres als vertrekpunt te nemen van de fietstocht of als eindbestemming.

Dit kan in een aantal Europese landen. Op het moment zijn dit Frankrijk, Duitsland, België, Tsjechië, Duitsland, Groot-Brittannië, Oostenrijk, Denemarken en ons eigen Nederland. U kunt op pad met uw eigen fiets of e-bike, of zoeFietsvakanties laten helpen bij het huren van een reisfiets of e-bike wanneer u een rondreis gaat maken. Bezoek de website zoefietsvakanties.nl.

In de landen waar ik fietsvakanties regel heb ik zelf meerdere fietsvakanties gedaan, waardoor ik mijn ervaring inzet. Ik kan dus uit eigen ervaring adviseren over mooie routes, moeilijkheidsgraad en kwaliteit van de bewegwijzering – Ellen van zoeFietsvakanties.nl

website van zoefietsvakanties

Werkwijze

Anders dan bij andere reisorganisaties boekt u dus geen standaardreis, terwijl wel vaak gebruik wordt gemaakt van bestaande en veelal bewegwijzerde routes.

U geeft bij zoeFietsvakanties aan wat uw wensen zijn met betrekking tot bestemming (land/regio), dagafstanden, zwaarte/hoogtemeters en het comfort-niveau van uw overnachtingsadressen.

Verder geeft u natuurlijk aan met hoeveel personen u wilt fietsen, of en zo ja hoeveel rustdagen er ingepland moeten worden, of u uw eigen reisfiets gebruikt of een huurfiets (alleen bij rondreizen) wilt gebruiken, en welke periode u op vakantie wilt. Ellen is zelf een ervaren fietser en kan daardoor goed meedenken.

Vervolgens wordt er een basisvoorstel gemaakt, dat nog naar wens aan te passen is. Daar hoort een globale prijsopgave bij. Lees verder over de werkwijze.

Nadat je de reis door mij hebt laten uitstippelen en boeken ben je onderweg helemaal autonoom! Dat geeft een gevoel van vrijheid. Je hoeft maar voor 1 ding te zorgen, namelijk elke avond aankomen in de accommodatie die voor je geboekt is

Waar staat de naam zoeFietsvakanties voor, vraagt u zich misschien af? Die komt hier vandaan: Voor een Zorgeloze, Op maat gesneden, op Eigen kracht óf Elektrisch ondersteunde Fiets (vakantie)!

Adres- & Contactgegevens zoeFietsvakanties

zoeFietsvakanties
openingstijden: geen bezoekadres
website: www.zoefietsvakanties.nl
e-mail adres: info@zoefietsvakanties.nl
telefoonnummer: 06 – 4172 0697


Arrangementen

Naast de fietsreizen op maat biedt zoeFietsvakanties ook 2 vaste arrangementen aan; in Nederland en wel in de Noordoostpolder. Dus wilt u lekker een paar dagen weg in eigen land en lijkt de Noordoostpolder u weer eens wat anders? Bekijk dan deze fietsarrangementen op deze pagina.


Goed om te weten:

  • Fietsvakanties op maat in diverse Europese landen
  • Bepaal zelf u bestemming, aantal kilometers per dag, luxe van accomodaties, rustdagen en
  • Reizen op uw eigen fiets (bv mee te nemen in de trein via FietsMee) of met huur van een trekkingfiets of e-bike als u een rondreis aanvraagt.
  • Eigenaresse Ellen Meijer is zelf vakantiefietser en heeft ervaring in alle genoemde fietslanden.

Ervaringen met zoeFietsvakanties

Bent u al eens op pad geweest met deze reisorganisatie van Ellen? Dan vind ik het natuurlijk leuk als u daar iets over wilt vertellen. Dat kan door een reactie achter te laten onderaan deze pagina. Dit kan in de vorm van een reisverslag(je) of review.

Alternatieve Reisorganisaties

Heeft u het reisaanbod van zoeFietsvakanties bekeken en niet gevonden wat u zocht? Kijk ook eens bij Meravigliosa Umbria, Onderweegs in Italië en ECKTIV. Wilt u met de elektrische fiets op vakantie? Bekijk dan de pagina over e-bike vakanties.

Bekijk de fietsvakanties van bekende reisorganisaties:
eigenwijze reizen logo
ANWB fietsvakanties logo
SNP logo
fietsrelax fietsreizen logo
TUI logo

Plaats een reactie